Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што има за лето (освен Лоренте) ?

Според Тутоспорт Меси и Роналдо можеме да ги имаме :icon_lol:

Инаку можеби Касиљас е избран за голман за 2012 година, но затоа Џиџи е голман на 21 век (y):drk:

Едвај чекам да се врати ѕверов

Според Тутоспорт Меси и Роналдо можеме да ги имаме :icon_lol:

Инаку можеби Касиљас е избран за голман за 2012 година, но затоа Џиџи е голман на 21 век (y):drk:

Каков Касиљас бе, дури ни неговиот тренер го неќи во тимот

Ajde da ja pocneme so pobeda 2013 !

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :icon_mrgr:

p.s.

C_6_Articolo_236852_paragrafi_paragrafo_0_testoParagrafo_1.jpg

imame dobar raspored vo Januari , za da im begame sto poveke na konkurentite , poshto vo Fevruari-Mart e PEKOL , so mecot vo Champions , im gostuvame na Roma , Inter , Napoli !

Ajde da napraime 2-0 i da igrame porelaksirano !

Cist penal beshe , + imashe ushte eden , i crveniot beshe ok , vtor zholt karton . ;)

# 1

Им се случува и на најдобрите ама стварно ме боли не ми се верува дека со играч помалку сега за сега имаат нерешно покрај толку наши шанси...

Пак нека експериментира со формацијата!

dobro be zasto gospod ne ne saka, volku sreka za samdoria nemoguce e... aj vise nema da jadam jogurt koga se posti, samo neka tepame

Ма ајде ми се плаче коа го глеам ова бе...ете зошто требаше да се досуди уште еден пенал да ти ебам тоа судијата од кога досуди пенал и црвен картон скорс го смени судењето....имаше рака као било ненамерно ок тогаш и на џакерини коа го удри во рака требаше да биде ненамерно...не треба да се глеа кривицата во судењето ама незнам каков ќе беше текот на натпреварот...

What a Nightmare!!!:vozbud:
Не ми е криво за поразот до толку колку што ми е криво за поврадата на Маркизио и за тоа што нападот ни е тиња.

Најискрено нека се лечи Џиџи за двата гола што ги прими. Сум кажал порано, ќе кажам и сега, имаш два шута на гол во цел меч и двата се голови а голманов на другата страна, собран од улица од 10 шута прима еден гол и тоа од пенал. И ова не е првпат со боса екипа да примиме еден или два гола од единствените еден или два шута на гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom