Па секаде има најслаба оценка а и од мене нема пролазна да бидеме реални ти ако го симпатизираш него тоа е твоеДа не си Расист ти или..? Пак слепо гледаш... Што очекуваше поточно од Асамоах?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па секаде има најслаба оценка а и од мене нема пролазна да бидеме реални ти ако го симпатизираш него тоа е твоеДа не си Расист ти или..? Пак слепо гледаш... Што очекуваше поточно од Асамоах?
За тоа како јас реплицирам на друг не знам тебе што толку те засега така да лепо фино уживај сиПосле се чудиме зошто сите не ставаат у лош збор.Човекот праша најнормално и се обидува да дискутира,Што мора вака глупо да му одговориш у ПМ.Од вакви навивачи патиме сите пошто не не гледаат по јузери туку сите не генерализираат(децата од фан клуб Јуве и такви глупости).
Porto, Arsenal, Real Madrid, Valencia, Celtic, Galatasaray.
Ajdee so REAL da ni padne...
Асамоа најслаб денеска пак, сосема потфрли...туку добро е што се пласиравме како први и сега желба ми е Реал да ги добиеме![]()
А зошто вака се понашаш ме интересира?Зошто изиграваш бунтовник без причина.Зошто мислиш дека ако навредуваш некого си по кул или по фраер а испаѓаш спротивно од тоа.Значи ти пишав затоа што мислев дека грешиш.Но гледам дека и на мене ми враќаш со т.н висок тон.Значи немам ништо против тебе само се обидов да ти објаснам дека негативно понашање ствара негативна слика за сите нас навивачите на Јувентус на форумов.Затоа нормално ти си имаш право како сакаш да си пишуваш и јас и другите можеме да идеме слободно у .... Но се надевам ќе сватиш дека грешиш.Биди ми поздравен и да знаеш дека немам ништо против тебе.За тоа како јас реплицирам на друг не знам тебе што толку те засега така да лепо фино уживај си
И ти што си ми реплицирал и тие што ти лајкна постот можете слободно да си
.....
FORZA JUVENTUS
Гледано според табела, квалитет, состав итн. Јуве треба лесно да ги добие натпреварите, но и покрај тоа треба да се внимава, Палермо иако не е во форма, секогаш е незгоден домаќин. И Каљари исто така знаат да изиграат одличен натпревар иако се видно ослабени од минатите сезони.Конте се враќа и очекувам победа, всушност очекувам 4 победи од исто толку натпревари, бидејќи до полусезона ни останаа уште 4 натпревари и играме против Палермо, Сампдорија, Аталанта и Каљари ... Се освен 4 победи за мене е неуспех ...
Гледано според табела, квалитет, состав итн. Јуве треба лесно да ги добие натпреварите, но и покрај тоа треба да се внимава, Палермо иако не е во форма, секогаш е незгоден домаќин. И Каљари исто така знаат да изиграат одличен натпревар иако се видно ослабени од минатите сезони.Конте се враќа и очекувам победа, всушност очекувам 4 победи од исто толку натпревари, бидејќи до полусезона ни останаа уште 4 натпревари и играме против Палермо, Сампдорија, Аталанта и Каљари ... Се освен 4 победи за мене е неуспех ...
Конте против Ферара, и да утнеме против Сампдорија... нема да ми биде криво.19 коло:
Јувентус - Сампдорија
Конте против Ферара, и да утнеме против Сампдорија... нема да ми биде криво.
Па секаде има најслаба оценка а и од мене нема пролазна да бидеме реални ти ако го симпатизираш него тоа е твое![]()
E posle ovie naptrevari ako ne napravime solidna razlika.....Гледано според табела, квалитет, состав итн. Јуве треба лесно да ги добие натпреварите, но и покрај тоа треба да се внимава, Палермо иако не е во форма, секогаш е незгоден домаќин. И Каљари исто така знаат да изиграат одличен натпревар иако се видно ослабени од минатите сезони.
Следно Коло:
Палермо-Јувентус
Интер - Наполи
17 коло:
Лацио - Интер
Јувентус - Аталанта
Наполи - Болоња
18 коло:
Каљари - Јувентус
Интер - Џенова
Сиена - Наполи
19 коло:
Јувентус - Сампдорија
Наполи - Рома
Удинезе - Интер
Пепе повторно повреден и тоа некоја тешка повреда што значи ке биде надвор подолго време.Е сеа,само мене ли ми е сомнителна целава работа со повредите околу него или има и некој друг ?![]()