Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да не си Расист ти или..? Пак слепо гледаш... Што очекуваше поточно од Асамоах?
Па секаде има најслаба оценка а и од мене нема пролазна да бидеме реални ти ако го симпатизираш него тоа е твое :)

Вчера Кјелини беше фантастичен, најдобар според мене. Бонучи и Барзаљи исто. На Погба му фали искуство се гледа, ама ќе го биде. Џовинко и Вучиниќ одиграа колку што требаше. Исто и бековите. Незнам зашто ама понекад ме нервира Видал кога прави некои безвезни грешки како со фаулот-жолтиот картон во 7-8 минута без врска. Исто и со Милан кога изгубивме, неколку топки им ги даде директно во нозе на играчите на Милан и наместо да трча да ја поправи грешката стоеше и се држеше за глава неколку секунди. Се исклучува и како да му треба време да се прибере. Инаку екстра играч е. Штета што Кјелини нема да игра на следниот натпревар. За ваков млитав меч судијата даде премногу жолти картони. А и тој волот 5-тиот судија толку ли не го виде пеналот за Јуве? Некако ова правило со 5 судии се повеќе ми изгледа дека е без врска, за џабе дремат до голот.

После се чудиме зошто сите не ставаат у лош збор.Човекот праша најнормално и се обидува да дискутира,Што мора вака глупо да му одговориш у ПМ.Од вакви навивачи патиме сите пошто не не гледаат по јузери туку сите не генерализираат(децата од фан клуб Јуве и такви глупости).
За тоа како јас реплицирам на друг не знам тебе што толку те засега така да лепо фино уживај си ;)
И ти што си ми реплицирал и тие што ти лајкна постот можете слободно да си
.....;)

FORZA JUVENTUS

Честитки на победата, еве не први во групата од која сите очекуваа да испаднеме после нерешеното со Норсјеланд.

Porto, Arsenal, Real Madrid, Valencia, Celtic, Galatasaray.

Ajdee so REAL da ni padne... :D

Асамоа најслаб денеска пак, сосема потфрли...туку добро е што се пласиравме како први и сега желба ми е Реал да ги добиеме :D

Не би изразувал вакви желби :P
Јуве е силен тим, но да се игра против послаб противник (барем на хартија) е олеснителна околност. Не е дека има слаби овде, но има појаки и послаби :)

И џабе се критикува, сите одиграа супер, иако не ми изгледаше дека се игра на многу високо темпо, посебно првиот дел. Така да сите грешки што ги имаше, не беа толку искритикувани. Имаше некоја пријателска атмосфера.
Но, победивме, тоа е најважно. Одиме натаму како првопласирани, да се надеваме на "полесен" противник :)
Forza Juve!

За тоа како јас реплицирам на друг не знам тебе што толку те засега така да лепо фино уживај си ;)
И ти што си ми реплицирал и тие што ти лајкна постот можете слободно да си
.....;)

FORZA JUVENTUS
А зошто вака се понашаш ме интересира?Зошто изиграваш бунтовник без причина.Зошто мислиш дека ако навредуваш некого си по кул или по фраер а испаѓаш спротивно од тоа.Значи ти пишав затоа што мислев дека грешиш.Но гледам дека и на мене ми враќаш со т.н висок тон.Значи немам ништо против тебе само се обидов да ти објаснам дека негативно понашање ствара негативна слика за сите нас навивачите на Јувентус на форумов.Затоа нормално ти си имаш право како сакаш да си пишуваш и јас и другите можеме да идеме слободно у .... Но се надевам ќе сватиш дека грешиш.Биди ми поздравен и да знаеш дека немам ништо против тебе.

Jaс мислам дека на Асамоа му е падната формата од оној натпревар против Милан, каде што не можеше еден 18 годишен копиљ да помине ...
--- надополнето: 6 декември 2012 во 15:16 ---
Само едно да прашам .. Помина натпреваров од ЛШ сега уште треба 3 натпревари до Нова година да се одработат и да се замине на заслжен одмор .. Сакав да прашам дали Миколи ќе игра ова коло нели имаше црвен, дали ќе игра против нас ... Конте се враќа и очекувам победа, всушност очекувам 4 победи од исто толку натпревари, бидејќи до полусезона ни останаа уште 4 натпревари и играме против Палермо, Сампдорија, Аталанта и Каљари ... Се освен 4 победи за мене е неуспех ...

Конте се враќа и очекувам победа, всушност очекувам 4 победи од исто толку натпревари, бидејќи до полусезона ни останаа уште 4 натпревари и играме против Палермо, Сампдорија, Аталанта и Каљари ... Се освен 4 победи за мене е неуспех ...
Гледано според табела, квалитет, состав итн. Јуве треба лесно да ги добие натпреварите, но и покрај тоа треба да се внимава, Палермо иако не е во форма, секогаш е незгоден домаќин. И Каљари исто така знаат да изиграат одличен натпревар иако се видно ослабени од минатите сезони.

Следно Коло:

Палермо-Јувентус
Интер - Наполи

17 коло:

Лацио - Интер
Јувентус - Аталанта
Наполи - Болоња

18 коло:

Каљари - Јувентус
Интер - Џенова
Сиена - Наполи

19 коло:

Јувентус - Сампдорија
Наполи - Рома
Удинезе - Интер

Според Sky, Миколи ќе игра на натпреварот со Јуве.

Конте се враќа и очекувам победа, всушност очекувам 4 победи од исто толку натпревари, бидејќи до полусезона ни останаа уште 4 натпревари и играме против Палермо, Сампдорија, Аталанта и Каљари ... Се освен 4 победи за мене е неуспех ...
Гледано според табела, квалитет, состав итн. Јуве треба лесно да ги добие натпреварите, но и покрај тоа треба да се внимава, Палермо иако не е во форма, секогаш е незгоден домаќин. И Каљари исто така знаат да изиграат одличен натпревар иако се видно ослабени од минатите сезони.

Следно Коло:

Палермо-Јувентус
Интер - Наполи

17 коло:

Лацио - Интер
Јувентус - Аталанта
Наполи - Болоња

18 коло:

Каљари - Јувентус
Интер - Џенова
Сиена - Наполи

19 коло:

Јувентус - Сампдорија
Наполи - Рома
Удинезе - Интер

Според Sky, Миколи ќе игра на натпреварот со Јуве.

Конте против Ферара, и да утнеме против Сампдорија... нема да ми биде криво.

Јас пак мислам дека најлесна ќе ни биде таа утакмица од останативе 3 ...

Па секаде има најслаба оценка а и од мене нема пролазна да бидеме реални ти ако го симпатизираш него тоа е твое :)

Ка игре ЛИШХТАЈНЕР, ДЕСНАТА СТРАНА Е поофанзивна и преку нее се праат повеќе продоре ! :)

Следно Коло:

Палермо-Јувентус
Интер - Наполи

17 коло:

Лацио - Интер
Јувентус - Аталанта
Наполи - Болоња

18 коло:

Каљари - Јувентус
Интер - Џенова
Сиена - Наполи

19 коло:

Јувентус - Сампдорија
Наполи - Рома
Удинезе - Интер
E posle ovie naptrevari ako ne napravime solidna razlika..... :mad:
Se ocekuva +8 i svirkaj si :)

Наидов на клипче од првите 7 натпревари на Јуве во Сериа А ... Ќе видите колку на почетокот во страшна форма е Асамоа со асистенциите па дури и гол со џенова има и пенал врз него, буквално во секоја акција го има ... Реално гледано треба малку да го седнат на клупа бидејќи и он сам е свесен дека нема конкуренција на левото крило, овие последниве 2-3 утакмици, односно од натпреварот со Милан се гледа забележителен пад во неговата форма ..

Еве го и клипчето .. Уживајте..

Пепе повторно повреден и тоа некоја тешка повреда што значи ке биде надвор подолго време.Е сеа,само мене ли ми е сомнителна целава работа со повредите околу него или има и некој друг ? :D

Пепе повторно повреден и тоа некоја тешка повреда што значи ке биде надвор подолго време.Е сеа,само мене ли ми е сомнителна целава работа со повредите околу него или има и некој друг ? :D

I na mene mi e sumlivo , teshko ta ostane tolku povreden , pa so treninzite na Konte nie sami sme bile svedoci kolku malku povredi sme imale lani , pa isto taka i godinava , nesto ne odi , a bas simpaticen e SPEEDY :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom