Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
одново шпекулации поврзани со Дрогба и Љоренте........не ја знам моменталната форма на Дрогба,ако е барем 80% спремен нека одат да ги договорат личните услови на 1+ 1 година......ќе биде жестока пролет во ЛШ,без напаѓачи тешко да се направи нешто повеќе таму

Десната рака на Марота Фабио Паратичи !
Спортскиот директор на Јуве.
--- надополнето: 8 декември 2012 во 16:16 ---
одново шпекулации поврзани со Дрогба и Љоренте........не ја знам моменталната форма на Дрогба,ако е барем 80% спремен нека одат да ги договорат личните услови на 1+ 1 година......ќе биде жестока пролет во ЛШ,без напаѓачи тешко да се направи нешто повеќе таму
Дрогба си е Дрогба. И лани во Челзи докажа дека не го има кажано својот последен збор. Мислам дека ќе биде паметен избор.

Дури не видам на вести кај шо се потпишва и кај шо се слика со дресот и со Ањели на никој не вервам. Еден ден за Љоренте викат ќе дојдел во јануар,во другиот број пишат во јуни,а во третиот изјавил во Англија му се играло. За Дрогба лично мислам дека ако се врати во Европа,едино во Челзи ќе игра,приврзан си е чоекот за тимот и навивачите за него.
Искрено многу ми е жал за Кваљарела шо се избламира, не знам кој му е планот на Конте за него пошто ете во никаква комбинација не беше во утакмиците после инцидентот со Алесио,а во нагорна линија му одеше формата.

Кога ке биде извлекувањето за Лигата на Шампионите ?
--- надополнето: 8 декември 2012 во 17:58 ---
Пепе повторно повреден и тоа некоја тешка повреда што значи ке биде надвор подолго време.Е сеа,само мене ли ми е сомнителна целава работа со повредите околу него или има и некој друг ? :D
Аман од што се повредил кога не играше пола сезона ?

Како што кажа некој член погоре, за 1+1 договор за Дрогба би потпишал со две раце.

Eeee ale ale ale ale Antonio Conte
eeee ale ale ale ale Antonio Conte
eeee ale ale ale ale Antonio Conte
senza di te non andremo lontano
Antonio Conte nostro capitano!!!

1,70 коефициент за Јуве ... Ми мириса на Х... Не е можно толку голем коефициент ..

1,70 коефициент за Јуве ... Ми мириса на Х... Не е можно толку голем коефициент ..

А колку сакаш да биде коефициентот за гостување во Сицилија 1,10?
Истиве муабети се праеа и пред мечот со Шахтар,каде коефициентот за двојка беше скоро 4,па повеќето идеа на X,заради малиот коефициент.
Коефициентите во кладилнициве,не се воопшто мерило за тоа како ќе заврши мечот,еве денес може да се каже дека имаше добар поклон од кладилнициве со 2 коефициент за Рома.Исто и за утре,нигде не мириса на X,ова секогаш било незгодно гостување,али ако Јуве изигра како што знае сезонава,не би требало да има проблем во освојувањето на трите бода.

Ma kakov X , gledajte malku sostavite , FORZA JUVE!

+ se vraka Konte :) , ajdeeeeeeeee :vozbud:

403495_379422708813504_121216727_n.png

--- надополнето: 9 декември 2012 во 10:28 ---
HAPPY BIRTHDAY KWADWOOOOOOOOO :D

Unooo di NOI!

429447_483582798350633_2145682241_n.jpg

Според коефицинетите ли игра Јуве бе?
Па со Шахтјор беше 4,00 коеф, па победивме! :)

Ваков коеф дадоа затоа што Палермо игра дома 3-3-1

Ma kakov X , gledajte malku sostavite , FORZA JUVE!
Џовинко е суспендиран, Матри на терен, Кваљарела на клупа. Секаде е најавен Матри како стартер. Ако не влезе цел натпревар Кваљарела, тоа ќе биде доволен доказ дека сепак имало некаков конфликт со Алесио.

Скај најавува:

Буфон​
Барзаљи--Бонучи--Киелини​
Исла--Пирло--Маркизио--Погба--Де Чеље​
Матри--Вучинич​
Истата формација е и на Газета, со една мала измена, на местото на Исла е Асамоа.​

Џовинко е суспендиран, Матри на терен, Кваљарела на клупа. Секаде е најавен Матри како стартер. Ако не влезе цел натпревар Кваљарела, тоа ќе биде доволен доказ дека сепак имало некаков конфликт со Алесио.

Скај најавува:

Буфон​
Матри--Вучинич​
Истата формација е и на Газета, со една мала измена, на местото на Исла е Асамоа.

Што кур бара Асамоа на таа позиција? :eek:

Скај најавува:

Буфон​
Матри--Вучинич​
Истата формација е и на Газета, со една мала измена, на местото на Исла е Асамоа.

Не е повикан на патувањето во Сицилија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom