Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Асамоа најслаб денеска пак, сосема потфрли...туку добро е што се пласиравме како први и сега желба ми е Реал да ги добиеме :D

Јас би го одбрал баш Лихтштајнер за мен оф д меч .. Типацот ако не приметивте имаше задача да му "виси" на Вилијан (нивниот најдобар играч) беше цело време до него кога се браневме, а кога напаѓавме цело време вршеше притисок по десната страна дури голот стигна по негово нафрлање ... Од тактички план многу покажа Лихт а да не збориме за кондицијата, па типацот сигурно добри 12 километри имаше истрчано ... Факт е дека слаба страна му беше центар шутот, но земајќи го фактот дека Асамоа на спротивната страна ниту еднаш не се обиде да нафрли а камоли да помине некој, Лихт беше клучот за денешната победа ...

Некако мис е чини дека на Лих многу повеќе му лежи да игра во 4-3-3 формација. И во Лацио ринеше така, а и некна со градските ривали некако мн добро ми изигра со таа формација.

Честитки до сите нас за добрата игра денеска и за победата :)

Честитки момци!
И јас се надоврзувам дека Лихштајнер беше еден од најдобрите, го споре Вилиан незнаеше кај да оди а и во напад правеше притисок, голот ако да кажеме он го постика , секоја чест , изигра маестрално.
Асамоа потфрли.
Вучко и Џовинко, големо браво и за нив, Вучко е фантастичен кога сака да игра, неможе топката да му ја одземат, колку само дуели издржа, а и Џовинко не беше лош, само мора да работи на реализација.
Погба добар, исто така и Пирло, Видал многу борбено изигра, а за одбраната неам коментар супер се беше како што можевме да посакаме.

Штета за Келини што ке го пропушти следниот натпревар се надевам дека ке биде со некоја послаба екипа па за да може лесно да се вклопиме, како и да е Касерес го имаме тука, не е до толку страшно.

Мислам дека ке ни се падне Селтик.

У кој клуб игра овој? Ваљда достојна замена ќе биде за Лихштајнер :D

Честитки and all that.

Иначе стварно кој ви е замена за Лихштајнер?

Игнорирај ги албанесо и пинтуричиоадп, гледам се уфилмале, а ти најнормално си прашуваш ....

Шо има нии да мисламе кој ке се падне ? Нек га мислат тии шо ќе се падне Јуве со них ... :)
Ова ко Аце Русевски боксерот,
Новинар: Што мислите за вашиот противник?
Аце: Нема јас што да мислам, тој нека му ја мисли.:pos:

Асамоа најслаб денеска пак, сосема потфрли...туку добро е што се пласиравме како први и сега желба ми е Реал да ги добиеме :D
Да не си Расист ти или..? Пак слепо гледаш... Што очекуваше поточно од Асамоах?

Кои емоции само... КОНТЕ!!!

Сторари не можи место од Буфон да фати, па моменталната работа му е да ги пренесува пораките од Конте и Паратичи до Анџело Алесио.:pos:

Еден тим од: Порто, Арсенал, Реал Мадрид, Валенсија, Селтик и Галатасарај ќе бидат следните противници на Јуве. Ова е ЛШ и нема лесен противник (Нортсјеланд). Во оваа фаза нема да има лесен натпревар. На играчите останува да изиграат максимално мотивирано, онака како што знаат, и резултатите сами по себе ќе си дојдат.

Друга придобивка од пласирањето на Јуве во следната фаза од ЛШ е тоа што во Јануари полесно ќе биде во поглед и со трансферите. Едно е кога Марота ќе седни на маса да преговара со играч како адут да има ЛШ, а сосема друго е да нема.

Сите изиграа на ниво. Барзаљи мора да одмори на следниве натпревари. Се гледа дека е доста изморен, неколку ситуации не стигна да ги поправи. Неговото отсуство нема да се почувствува многу со Касерес во првиот состав.

Џовинко 2-3-те натпревари што ги преседа на клупа пред Торино, очигледно е дека си ја свати лекцијата. Овој натпревар воопшто не беше себичен, и кога ќе увидеше дека нема да може да ја изврши задачата секогаш поддаваше.

Човекот што според мене го врати Јувентус таму кај што му е местото ! Срекен роденден Presidente !

391921_10151286085898798_1058860030_n.jpg

Па конечно веќе да го гледаме Конте поред аут линијата како што треба.Колку само фалеше мистерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom