Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште еднаш за тија што не сакаа да свртат малце нагоре по постовите ... незнам ни дали излегува уопште линков ... http://socsports.no-ip.org/?ghghhggfg ... автоматски линкот си се мести според конекцијата што ја имате во моментот или така нешто ...

Го видов, бара некаков plug in, вели to play this media, firefox requires additional plugin...

http://88.80.11.29/54207/watch-juventus-vs-fc-nordsjaelland
Екстра стрим, конечно да изгледам 1 полувреме без да сецне ниту еднаш :)
Инаку браво за момците, играат многу борбено, само Матри некако ми се губи во нападот. Засега Пирло и Маркизио царуваат на теренот, поддржани од Видал, Азамоа и Џио :) Одбраната нема работа, но помагаат на средината на теренот. Се на се, очекувам најмалку уште 2-3 гола да им шибнеме на босиве.

Oчекувам Мароне и Погба да добијат шанса. Ах Јакинта да беше тука :( :D

На Вучинич лани му требеја 4 месеци да почнит да играт, имајте малце трпение за Џио.

Имам трпение, но Вучинич се докажа во Рома, додека Џио треба допрва да се докаже во поголем клуб, поточно во Јуве. Сега му е времето. Баш ми е мило да се разигра, сакам да го гледам во дресот н Јуве, тој е дете на Јуве. Можеби некој ме сфати погрешно, во смисла дека го "мразам" Џио, што воопшто не е точно.
Ај се читаме после, да гледаме 2ро сега :D

Го видов, бара некаков plug in, вели to play this media, firefox requires additional plugin...

Ја си користим Chrome и немав никакви проблеми ...

Иначе за играва и за тоа зашто бев одсутен со пишување се надевам ќе имам време да образложим подоцна ... Forza Juve ... 4-0 ја типував се надевам дека ќе идат и на повеќе голови 5,6 итн итн :)

Случајно отворив на резултати да видам статистика, босиве што ни скратија 2 бода немаат шут во/надвор од голот :pos:

Матри???:facepalm:
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 22:12 ---
Фабио Кваљарелааааааааааааааааа

Не е лош Матри денес, се гледа дека му фали креативец како Џовинко до него иако нема самодоверба се гледа желбата нешто што матри го немаше во претходните настапи сега барем се бори и се труди браво само нека се врати тој стар Матри ништо не ми треба :)

Маркизио веќе дајте му ја 10ката на детето веќе не знам што треба да направи. Имаше скоро на туттојуве сторија дека можеби треба да се премести како SS во некои натпревари сепак маркизио е новиот крал :cuc:

Ова се бараше оваа мотиираност, овој глад на Јувентус со ваков став кој што сака нека дојде против Јувентус.

Маркизио веќе си има изградено идентитет. Тој е 8ка. Нема шо да менва бројки сега.
Макар шо се сложвам дека можи да игра ACM и SS.

3 мин продолжување,во 94 дава гол Челзии.По педерски здравје после овој резултат апсолутно не сум оптимист.:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom