^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Дечки, SopCast нешто линкче да не имате инаку? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве уште еднаш за тија што не сакаа да свртат малце нагоре по постовите ... незнам ни дали излегува уопште линков ... http://socsports.no-ip.org/?ghghhggfg ... автоматски линкот си се мести според конекцијата што ја имате во моментот или така нешто ...
На Вучинич лани му требеја 4 месеци да почнит да играт, имајте малце трпение за Џио.Јас. Реагира, ме демантира. Мило ми е![]()
На Вучинич лани му требеја 4 месеци да почнит да играт, имајте малце трпение за Џио.
Го видов, бара некаков plug in, вели to play this media, firefox requires additional plugin...
ДаМакедонци му судат на Јуве?
Не е лош Матри денес, се гледа дека му фали креативец како Џовинко до него иако нема самодоверба се гледа желбата нешто што матри го немаше во претходните настапи сега барем се бори и се труди браво само нека се врати тој стар Матри ништо не ми треба
Маркизио веќе дајте му ја 10ката на детето веќе не знам што треба да направи. Имаше скоро на туттојуве сторија дека можеби треба да се премести како SS во некои натпревари сепак маркизио е новиот крал
Ова се бараше оваа мотиираност, овој глад на Јувентус со ваков став кој што сака нека дојде против Јувентус.