DelPiero10
10ka
abe neka ne go kaznuvaat bonuci 3 godini fudbal da ne igrae neka go kaznat 3 godini da ne ide u kladilnica, a vaka so vaka li ke terame drzava, to treba da se ubie, ili pa paricna kazna nekoja, da zima 300 evra mesecno i so
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно еден од најдобрите потези.Од една страна е смешно, од друга е жалосно, ова што се прави против Јуве. Да обвиниш ти тренер затоа што не прифатил да намести утакмица.... срамота, ми се одгледа и калчо и малчо и се.. веќе ни вести читам ни ништо бар од Италијанско првенство. Само Јуве ќе си го следам а за остало ѓубре жабарско не трошам ниту една мозочна ќелија повеќе.... Повлекување на репрезентативците подхитно. Па со среќа пласман на големо натпреварување....
Со сите најави за Бонучи има убо да му ја заебат кариерата. Навистина сеуште е млад ама секоја подолга казна можи да е премногу критична за него.
Инаку кога веќе сме кај него, да претпоставиме дека ќе испадни крив и ќе лапни 3 години суспензија. Шо се случва со Бари?
Исплативме некои си 15 миљончиња за него а сега дури е кај нас ќе треба да одработва суспензија.
За слична (не скроз ама до некаде) Челзи го бркаше Муту (за шмркањето) да им исплати дебела отштета. (си ја знајте приказната)
Ако Челзи можел да добие за негов играч шо шмркал не гледам оти нашите не се пробаат малку со Бари на суд.
Ќе имат пренос за некоја од овие две ?....утрешниот натпревар со Херта, но се надевам на следниот пријателски натпревар со Бенфика....
Пренос си има, ама нема на нашиве кабловски. Ќе има на сателитска некодирано на Sport1, екс DSF