Фан Клуб: Јувентус

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ко шо ми стои, работава со Van Persie изгледа готова ќе да е... но да почекаме официјално.
Мене како што ми стои Јоветич е поблиску до Јуве, на Тутојуве имаше информација дека јуве и јојо се договориле а исто и Јувентус и Фиорентина биле блиску до договор...(y)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Мислам во пакет ке бидат претставени Јоветич и Ван Перси :cool:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
Фиорентина наводно го сакале Мароне да биде дел од трансверот на Јоветиќ. Значи конкретно побарале 22 мил. + Мароне. Конте му дал дозвола на Лука да оди во Фиорентина, со цел за се зајакне како фудбалер. Изгледа детево ќе оди на позајмица во Фиренца, со оглед на тоа што ќе нема многу да добива шанса во тимот кој ги имаат Пирло, Видал, Маркизио, Азамоа, Џакерини, Пепе и Падоин како играчи од средниот ред. А Марота уште си преговара со Удинезе за Армеро :icon_mrgr:. Вака-така пак на крај на позајмица ќе го донесе :icon_lol:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Фиорентина наводно го сакале Мароне да биде дел од трансверот на Јоветиќ. Значи конкретно побарале 22 мил. + Мароне. Конте му дал дозвола на Лука да оди во Фиорентина, со цел за се зајакне како фудбалер. Изгледа детево ќе оди на позајмица во Фиренца, со оглед на тоа што ќе нема многу да добива шанса во тимот кој ги имаат Пирло, Видал, Маркизио, Азамоа, Џакерини, Пепе и Падоин како играчи од средниот ред. А Марота уште си преговара со Удинезе за Армеро :icon_mrgr:. Вака-така пак на крај на позајмица ќе го донесе :icon_lol:
Не верувам во ова.Фиорентина бара 30 мил така да според ова што го кажуваш позајмицата на Мароне ке вреди 8 мил.Можно е да се сложиле пари + играч и да го избрале Мароне,но да го купат.

G

grande-juve

Гостин
Ја не би го дал Мароне кој на пријателскиве покажа дека одлично се снаоѓа како замена за Пирло и има огромен потенцијал, и така Јоветич игра на позиција која ни е поплнета со Џовинко и Вучинич. Јас би го земал Ван Перси и да бидеме мирни

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Дечки ај кој може да направи груба пресметка на потрошени пари овој трансфер период, и уште колку одприлика имаме на располагање.... 100м мислам беше предвидено за нови трансфери од бордот..

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
G

grande-juve

Гостин
Juventus boss Conte on trial

Конте ќе оди на суд, исто како и Бонучи и Пепе. Конте и Пепе за наводно непријавување наместен натпревар, Бонучи за sporting fraud.
Ако пресудат дека Конте е виновен, може да добие казна или суспензија(суспензија во вид на забрана која не би била многу долга), според некои извори во Италија.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Конте топ тема на фејсбуков... сите фан страни објавуваат слики и вести за него.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
http://juvefans.mk/vesti/oficijalni/konte-bonuchi-i-pepe-na-sud

Сепак според законите во Италија, доколку Конте биде прогласен за виновен и му се изрече казна, тој нема да може да ги води натпреварите од клупата, но ќе може да ги врши сите други должности како тренер на клубот!

Еве малце поопширно. Конте нема да добие голема сузпензија ако го казнат, ама Бонучи ако го изгласаат за виновен, ќе го јаде на велико

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Не знам шо сакаат од Конте, му понудиле да намести и ги одбил. За тоа треба да го казнат? Како можи да пријави, ќе го скинат.

Бонучи е готов, ако е виновен 3 години суспензија, имале и слики:(

F

FuckYouAll

Гостин
Ептен ќе ми е жал за Конте и Бонучи ако ги супспендираат, посебно Бонучи 3 години не се малце.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ептен ќе ми е жал за Конте и Бонучи ако ги супспендираат, посебно Бонучи 3 години не се малце.
Со сите најави за Бонучи има убо да му ја заебат кариерата. Навистина сеуште е млад ама секоја подолга казна можи да е премногу критична за него.
Инаку кога веќе сме кај него, да претпоставиме дека ќе испадни крив и ќе лапни 3 години суспензија. Шо се случва со Бари?
Исплативме некои си 15 миљончиња за него а сега дури е кај нас ќе треба да одработва суспензија.

За слична (не скроз ама до некаде) Челзи го бркаше Муту (за шмркањето) да им исплати дебела отштета. (си ја знајте приказната)
Ако Челзи можел да добие за негов играч шо шмркал не гледам оти нашите не се пробаат малку со Бари на суд.

Kajgana Shop

На врв Bottom