Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
1-0 на полувреме Марти стрелец. Многу остра игра, Де Чеље се повреди, Лусио 2 пати се пожали на повреда но продолжи, засега солиден е, Видал и Лихт најдобри, Сторари 2 добри интервенции. Се чека Красиќ да влезе второто.

Видал топка давање до Матри лудило,слаби се у одбрана германциве неколку пати направија неуспешни офсајд стапици..

Како Херта? Не се лоши нели? како второлигаши :P ;)

Красиќ цело полувреме незнаеше топка да води, а во последните секунди од натпреварот даде Еврогол :icon_lol:

Па нема официјална утакмица одиграно пола година и повеќе му требаше време. Иначе јас само Конте не го сватив зашто Красиќ толку го игнорираше ... иначе сакам да остане , за следнава сезона ќе ни треба :)

хаха Красич гол им закачи:pos::pos:

Со Бенфика кога играме ?

Во среда со Бенфика.
А Красиќ чим си ја земал 17-та од Ква ква не е со намера да си заминува :).Башка и голов му оди во прилог на таа одлука :)

До пред некој ден готов беше да замини турција,сега ќе останва. Абе не се знај ни кој пие ни кој плаќа. И јас ако би се прашвал би го задржал него,ама па ако морам да бирам меѓу него и Матри,поарно Матри нека остани. И нека не се прат ѓупци,нека го одврзат ќесето и нека земат некој скап играч

Де Чеље и Лусио повредени, Лусио полесно а Де Чеље не се знај дали ќе игра на супер купот. Време е и лев бек да се земи, на тутуспорт пишат Армеро или Коларов.

Маси ми се свиѓа, Асамоа мотор во средината, Мароне со неговата ладнокрвност ќе биде одличен играч.

враќањето на Красич може да биде едно од најголемите добри вести и засилувања што можат да се случат летово

ми недостига Красич од првата негова полусезона во Јуве,дечкото може ако сака.....останува на него и никој друг

Џабе ве фаќа носталгија. Јасно е ко ден, дека Красич не ја разбира играта на Конте и веројатноста да ја разбере во иднина е многу мала.

Красич, Пациенца и Мело ке бидат продадени при првата можност.

враќањето на Красич може да биде едно од најголемите добри вести и засилувања што можат да се случат летово

ми недостига Красич од првата негова полусезона во Јуве,дечкото може ако сака.....останува на него и никој друг
Чоек освен јакиот гол шо го даде Красич ја водеше топката како јас да се гледам на терен. Неговото во Јуве мислам дека е минато.
Ова можи да е мачкање очи и пумпање малку цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom