Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку Касерес ќе паузира само месец ипол. Богами ми олесна со оглед на тоа што му предвидуваа 6 месеци пауза од терените(y)

е то е добра вест,сигурен сум дека ќе се врати посилен од порано........голем борец

Изгледа е готово дечки.... РВП е нов Јувентино , по се изгледа....
20милиони фунти биле доволни за Арсенал да прифати...

Напротив.

Според последните информации мали се шансите за реализација на трансфер ван Перси - Јувентус. Наверојатно ке остане во Англија, Сити или Јунајтед.

Наводно arsenalnews на твитер објавил дека се договориле клубовите , можно е со играчот да не можат да се договорат, со оглед на големата плата која ја бара РВП... ќе видиме...
--- надополнето: 23 јули 2012 во 22:39 ---
http://www.arsenalnews.co.uk/rvp-agrees-juventus-deal/link/648225/

6 милиони годината +бонуси и пари од продаени дресој (еден од мене нека си рачуна,ако му значи нешто) како и клаузула за раскинување доколку се повреди е одличен договор.
башка од фиорентина изјавија дека не го пуштат ова лето да си замини Јоветич

Доколку РвП си замине, а за тоа земеме добра сума ќеш... од сите клубови можни би сакал да се пресели кај вас и партал да прави :D
Ама пред се да бидне, треба озбилно да стигнат 20 милиона, што по трачевиве не сум мн мн сигурен :)

како иде бјанконери уште рвп и не треба друг :)

attachment.php

HAHAHAHHAHA Шитер il club con piu Trofeo Tim :pos:

Доколку РвП си замине, а за тоа земеме добра сума ќеш... од сите клубови можни би сакал да се пресели кај вас и партал да прави :D
Ама пред се да бидне, треба озбилно да стигнат 20 милиона, што по трачевиве не сум мн мн сигурен :)
е па молете се некој да не понуди баснословни суми на пари за “стаклениот“ зошто тешко дека ќе се наддава за него Марота

Денес се вратиле репрезентативците на Италија
182107_511846385509262_1372092091_n.jpg

Тоа што се повредува често Ван Перси не мора да значи дека и во Јуве ќе се повредува,Снајдер исто така беше познат како стаклен пред да дојде во Интер,потоа со Мурињо не се повреди ниеднаш,се е до методите на трениг,со поинтензивни тренинзи мускулите се навикнуваат и се јачат и има помал ризик од повреда.

пример со Пирло,33 години,во Милан беше повреден долго време,дојде во Јуве и не се повреди цела сезона,како и другите играчи,се е до спремноста на играчите и кондиционите тренери а Јуве има мн. јаки тренери,ако не го знаете Julio Tous,шпанец ,поранешен тренер на Барса во времето на Рајкард и поранешен тренер на Рафаел Надал...

Поранешен тренер на Надал? Нека ги си пазат колената играчите :pos:

читајте

Хулио Тоус е тајната за непобедливоста на Јувентус
--- надополнето: 24 јули 2012 во 17:45 ---
Поранешен тренер на Надал? Нека ги си пазат колената играчите :pos:

Брат поранешен не сегашен:D

Да не се чудат после зашо играчите на Јуве не се повредуваат:)

Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom