Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Инаку Касерес ќе паузира само месец ипол. Богами ми олесна со оглед на тоа што му предвидуваа 6 месеци пауза од терените(y)
е то е добра вест,сигурен сум дека ќе се врати посилен од порано........голем борец

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Изгледа е готово дечки.... РВП е нов Јувентино , по се изгледа....
20милиони фунти биле доволни за Арсенал да прифати...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Напротив.

Според последните информации мали се шансите за реализација на трансфер ван Перси - Јувентус. Наверојатно ке остане во Англија, Сити или Јунајтед.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Наводно arsenalnews на твитер објавил дека се договориле клубовите , можно е со играчот да не можат да се договорат, со оглед на големата плата која ја бара РВП... ќе видиме...
--- надополнето: 23 јули 2012 во 22:39 ---
http://www.arsenalnews.co.uk/rvp-agrees-juventus-deal/link/648225/

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
6 милиони годината +бонуси и пари од продаени дресој (еден од мене нека си рачуна,ако му значи нешто) како и клаузула за раскинување доколку се повреди е одличен договор.
башка од фиорентина изјавија дека не го пуштат ова лето да си замини Јоветич

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Доколку РвП си замине, а за тоа земеме добра сума ќеш... од сите клубови можни би сакал да се пресели кај вас и партал да прави :D
Ама пред се да бидне, треба озбилно да стигнат 20 милиона, што по трачевиве не сум мн мн сигурен :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
како иде бјанконери уште рвп и не треба друг :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798

HAHAHAHHAHA Шитер il club con piu Trofeo Tim :pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Доколку РвП си замине, а за тоа земеме добра сума ќеш... од сите клубови можни би сакал да се пресели кај вас и партал да прави :D
Ама пред се да бидне, треба озбилно да стигнат 20 милиона, што по трачевиве не сум мн мн сигурен :)
е па молете се некој да не понуди баснословни суми на пари за “стаклениот“ зошто тешко дека ќе се наддава за него Марота

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Денес се вратиле репрезентативците на Италија

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Тоа што се повредува често Ван Перси не мора да значи дека и во Јуве ќе се повредува,Снајдер исто така беше познат како стаклен пред да дојде во Интер,потоа со Мурињо не се повреди ниеднаш,се е до методите на трениг,со поинтензивни тренинзи мускулите се навикнуваат и се јачат и има помал ризик од повреда.

пример со Пирло,33 години,во Милан беше повреден долго време,дојде во Јуве и не се повреди цела сезона,како и другите играчи,се е до спремноста на играчите и кондиционите тренери а Јуве има мн. јаки тренери,ако не го знаете Julio Tous,шпанец ,поранешен тренер на Барса во времето на Рајкард и поранешен тренер на Рафаел Надал...

С

сашенко

Гостин
Поранешен тренер на Надал? Нека ги си пазат колената играчите :pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
читајте

Хулио Тоус е тајната за непобедливоста на Јувентус
--- надополнето: 24 јули 2012 во 17:45 ---
Поранешен тренер на Надал? Нека ги си пазат колената играчите :pos:
Брат поранешен не сегашен:D

Да не се чудат после зашо играчите на Јуве не се повредуваат:)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom