Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Значи според мене не треба никој да се продаде од нападот туку да се донесе уште 1 класа играч и готово нели знаеме одаа е последна сезона на Дел Пиеро, инаку вака ќе ни треба еден лев бек еден централен и 2ца средина без никој да си оди :)
Дали Кваљарела, Матри ќе прифатат да седат на клупа цела сезона јас не би верувал во такво нешто, а централен не ни треба мислам го имаме, Касерас затоа е донесен барем по мене а лев бек и тоа како ни треба по можност да се земе Коларов од Манчестер Сити!

Треба само еден голгетер и тоа не завучно име туку добар играч, ваљда ке најдат од афричково првестно и европско летоска некој ке се најдат кој веке играат за послаби клубови и за евтини пари да се земе ефикасен играч

Треба само еден голгетер и тоа не завучно име туку добар играч, ваљда ке најдат од афричково првестно и европско летоска некој ке се најдат кој веке играат за послаби клубови и за евтини пари да се земе ефикасен играч
Може да најдете во Афричково,еве на пример како нас Суља што го зедовме за појачање:facepalm:

Абре момци, има најави кога може да се игра мечот со Болоња ? Баш ме занима кога ке не бутнат да играме....

Може да најдете во Афричково,еве на пример како нас Суља што го зедовме за појачање:facepalm:

епа сеа јебига коа незнаете да бирате, али дрогба, етоо од кај стаа играчишта

Абе оти така мислите догодина ќе ни требат повеќе играчи треба да се купат 1-2 звучни имиња ама и треба тие што ги имаме да останат оти 3ца играчи и 1 не е исто колкоу е да е јак тој 1 разберете го тоа...:) а Кваљарела најмалку треба тој да си оди :)
Ама мора да се земе кеш од негде не иде да се троши само

Реално на Јуве му се потребни 2-3 играчи, да не речам класа ама така појаки и ќе има тим за 2 фронта ЛШ и првенство. Моменталниот тим е добар и уигран ама ако сакаме успех и во ЛШ ќе треба и некое засилување.

Абре момци, има најави кога може да се игра мечот со Болоња ? Баш ме занима кога ке не бутнат да играме....

Најверојатно ќе се игра на 7 март,али уште не е сигурно.

Иначе еве каков распоред имаме со последниве одложувања на натпревариве и еве зашто не беа во корист на тимот истите.
Јувентус ќе треба да игра 6 натпревари во 26 дена,исто колку и Милан,па испаѓа како да играме плус на уште фронт.Башка притисокот сега е врз играчите на Јувентус,по победата на Милан ние сме тие што ќе мора да победиме на двете заостанати за да си го вратиме првото место.Али што е тука е,овие два месеци ќе бидат клучни,па ќе видиме колку е тимот подготвен да игра повеќе натпревари во неделата.

aw6hcg.jpg

aw6hcg.jpg
Па и не ми изгледа толку трагично . Еве и Милан игра исто толку натпревари со еден куп повредени, плус играат 2 пати со Арсенал , така да во наши раце е се. Се некако мислам дека ако некој земе 3 бода на дербито на Сан Сиро, тој ќе биде и шампион.

^ Не е трагично,се зависи од нас.Ако ги тепаме маливе екипи,натпреваров со Милан воопшто не мора да биде клучен за тоа кој ќе биде шампион.
Зборот ми беше дека ако се играа натпревариве со Парма и Болоња по распоред,без одложување,сеа ќе имавме кај кај порастеретен распоред(немаше да играме 3 меча во 7 дена), за разлика од Милан и поише ќе имаа време играчиве за одмор.

^ Не е трагично,се зависи од нас.Ако ги тепаме маливе екипи,натпреваров со Милан воопшто не мора да биде клучен за тоа кој ќе биде шампион.
Зборот ми беше дека ако се играа натпревариве со Парма и Болоња по распоред,без одложување,сеа ќе имавме кај кај порастеретен распоред(немаше да играме 3 меча во 7 дена), за разлика од Милан и поише ќе имаа време играчиве за одмор.
Е добро де, за разлика од Милан ние одмаравме изминатива недела и пол. Ние го одигравме мечот со Сиена и меѓусебниот а тие имаа 4 меча.

Иначе еве каков распоред имаме со последниве одложувања на натпревариве и еве зашто не беа во корист на тимот истите.
Јувентус ќе треба да игра 6 натпревари во 26 дена,исто колку и Милан,па испаѓа како да играме плус на уште фронт.Башка притисокот сега е врз играчите на Јувентус,по победата на Милан ние сме тие што ќе мора да победиме на двете заостанати за да си го вратиме првото место.Али што е тука е,овие два месеци ќе бидат клучни,па ќе видиме колку е тимот подготвен да игра повеќе натпревари во неделата.

aw6hcg.jpg

Дечки,ами и денеска се одложи Парма.Ако се одложило поради снег мислите ли дека ќе се среди се до вторник? Јас мислам не :( така да нема да бидам изненаден овие од парма пак ако ја одложат :(

Мечот е закажан за во Среда,али според некои италијански медиуми има шанси да се одложи уште еднаш .Ќе видиме што ќе се случува деновиве.

Пак е во наша корист, Конте често прави измени во составот... така да нема тотално сите да бидаат изморени, плус сега го имаме и Касерес.

Значи, ако сакаме титула... распоредов нема да не спречи. Добра мотивација и реализација = Шампиони.

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4489
LAJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 13:31 ---
Еве вака една анализа .
Ви сигруно некој кој ги читам сега викаат ваков Јувентус плус еден напаѓач .Сепак пуштивме неколку играчи на позајмица ако мислите без тиа ок .
Иначе не мислам дека ке биде откупен договорот на Бориело и на Естигарибиа .По доаѓањето на едно големо засилување во нападот ке нема место за него т.е ке биде најверојатно Матри стартер со тој а Вучинич и Квањарела замени .
Со заминувањето на Красич што е многу извесно и со евентуално неоткупуваерто на Естигарибиа ке се донесе едно врвно крило Конте и сака едно крило .Со оглед на тоа дека Красич е на клупа и плус тоа има неколку како Елиа кој не добива ич шанса јасно е дека ке треба двајца да си заминат а да дојде 1 .
Одбраната е супер само ако игра Касерес на бек .Плус ѕште една замена или евентуално продажба на Бонучи и носење на уште еден

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=4487
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 13:35 ---
Да се надополнам .Ако Конте пак го игра Вучинич како крило може да си заминат и сите тројца Естигарибиа,Красич и Елиа бијдеки имаме замени Пепе ,Вучинич,Џакерини ,Падоин плус засилувањето .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom