Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки во интервјуто пред 2-3 дена Конте рече дека користи формација 3-3-4. Со потпишувањето на Касерес и неговото доведување кој според навивачите на Уругвај игра најдобро CB можно е конте да размислува за

-----------Cacerse------Barzagli------Chiellini-----
-----------Vidal----------Pirlo-----------Marchisio-----
-----Lichtsteiner-------------------------------------------------Pepe---
-Matri-----Vucinic--

слично на формацијата на Уругвај која ја игра​
Сега кога имаме каква таква предност на табелата не треба Конте да си игра играчки со формацијата. Експериментите нека ги остави за на лето на пријателските мечеви.

Сега кога имаме каква таква предност на табелата не треба Конте да си игра играчки со формацијата. Експериментите нека ги остави за на лето на пријателските мечеви.

Конте веќе последните 3 утакмици ги играа со таа формација оставете на телма што кажуваат формации некој леви кога конте и SKY кажуваат друго :)) ..Таа формација во последните 3 утакмици ни носи мн поени и победи ... Ма да коке се врати Вучко не знам шо ке биди

Исто и јас брат, ај во вторникот биде што биде али во недела мора да се гледе башка на домашен терен, атмосферата ќе биде лудница..колку само се ежам кога цел стадион ја пее химната :)

Koga ke mi tekne deka vo zivo ja slusav ... seuste se ezam celiot !!
Eve edno licno moe video ne e bas kvalitetno poso racete mi se tresea od vozbuda i radost, neznaev poprvo kaj da snimam xD

"Јуве направи млад тим,предодреден да доминира следните години,затоа што има млад тренер,ентузијаст,добар и компетентен.Во тим кој се сите добри и млади."

Кој ќе погоди кој го изјавил ова?:D
хинт-поранешен играч на Интер.

^^^(y) Па само кретен би го негирал очигледното, и заслепен навивач нормално.Јуве има игра, има играчи и управа која гарантира добра иднина, неможе да се негира тоа.Не треба да не чудат вакви коментари, навикнете се на пофалби :)

Се згазив кога прочитав кој го изјавил ова,Тиаго Мота:D сега ви иде на памет,ааааааа ете зашто си отишоооол:pos:

Официјално - Парма-Јуве на 15 Фебруари Среда во 18:30
Незнам колку е тоа подобро од 7 Март како што беше најавено...мислам дека не е.
Сепак во Март имаме тешки натпревари ,одиме на Џенова и Фиорентина и ни доаѓа интер па Наполи на 1ви Април. Така да може и подобро што го промениле терминот. Фебруар и нее толку страшен ,Сиена,Болоња,Катанија и Милан.

Најубаво како што си беше во вторникот. Али тоа е. Значи со теренот све било у ред, али идиотите не можеле да гарантираат безбедност на трибините. Па играј без публика ебате!

71ad5982ca00310013132dd67f4d105b.jpg

Здраво и од мене !:)
Јас сум нов член иако неколку месеци наназад ја посетувам темава и ги читам вашите постови и ете денес се одлучив и ја да се приклучам:) и тоа баш за мојот роденден !Како и да е мило ми е што и официјално станав член на форумов и што ке го споделам моето мислене заедно со вас:)
FORZA JUVE !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom