Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Доминација, тоа е тоа што го покажуваат момциве под водство на Конте, тоа е тоа што не успеваше во претходните сезони. Победнички менталитет!

Леле леле колку сме силни....најсилни ;) Ајде уште 2 гола па да ги научиме Палермо да бројат до 5 :))
Сега и ДелПиеро влезе и се ке биде можно :)))

Конечно Јуве каков што го сакам-солидно водство и непримен гол.Форца Јувеееееееееееее

Нека ни се множат победите.....:):):): БРАВО МОМЦИ, БРАВО БУФОН.... :) и што повеке да се каже осве ЈУВЕНТУС!!!

Честитки за победата ... Сепак, пак ќе кажам дека имаме слаба реализација ( 3 гола од 20 удари ...) .. Според мене Мен Оф Д Меч беше Буфон (3 успешни одбрани во првиот дел каде што можевме многу лесно да примиме гол) а Флоп Оф Д Меч беше за мене Бонучи (типацот 10 пати ја изгуби топката т.е неправилно подаваше и ја силеше многу) ... Дефинитивно имаме најјака средина во Калчото .. Имаме интелигенција, техника и прецизно додавање (Пирло) и имаме сила, одземање, храброст во дуели и маркирање ( Видал и Маркизио) а по бочните страни имаме брзина (Пепе,Красич,Елија,Естигарибија) ...

Конечно ги добивме педериве од сицилија форца Јуве

Имaaт сицилијанциве да отплаќаат уште многу од долгот, ова денес беше само една рата.
Што се однесува до мечот, стандард, доминација.Сезонава доминиравме на сите одиграни мечеви и само среќата ги спаси четирите екипи кои ни вадеа бод. Се повеќе сум убеден дека ќе бидеми силни конкуренти за скудетото и убеден сум дека екипава има простор и за напредок како што ќе одминува сезоната.

Конечно 3 победи по ред !
Последен пат во Април 2011 имавме 3
А пред то во Септември 2009 имавме 4.

Конте е голем мотиватор се надевам ќе продолжи вака да го води тимот и понатаму имаше добра изјава пред утакмицава дека е како финале за нас.Само сакав да го видам Елија денеска ама ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom