Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа. Целосна доминација во секој поглед.
ПС. Џакерини изигра доста солидно.

Честито победа навистина не очекував толкава доминација на Јуве но ете се случи тоа после незнам колку време...да си глеаш фудбал на раат без нервози посед на топка огромен...Красич треба да се трга од прва постава Џакерини вчера за него беше измислен...уште е рано многу да се јачаме една битка е добиена но војната за Скудетото само што почна...FORZA JUVE :D

честитки, искрено сакав да ги победите оние умислените кои на секој чекор зборуваа дека Италија е премногу лесна за нив, па единствена дилема им беше дали ке ја освојат Европа или не. се трезнат сега.. се гледа дека и стадионот му даде нова енргија на тимот, и навистина не е лош, се надевам дека и ние ќе изградиме во таков стил...навивам за Интер и за посилна серија а, па нека има фер борба до крај

Кога гледам фудбал сакам да гледам ваква игра,како синоќа на Јувентус,мотивираност до 101,борбеност до 102.Одигравте одличен меч.Е сега очигледно е дека ви фалат и некои играчи за да бидете,во најдобрите во Европа,односно да можете да се носете со екипи како Барса,Реал,Јунајтед,Челзи,Баерн.
Морам да ви ги пофалам особено крилата и бековите.Така се добиваат големи натпревари,Пепе и особено Џакерини,плус Киелини(иако не игра лев бек класично) и Лихштанјер синоќа ме импресионираа трчеа многу се трудеа да направат разлика во играта,и ја направија.Плус Естигарибија во тимот,исто борбен играч,имате многу силни странични играчи.
Ама треба на Елија и Красич да им се отчита лекција како да играат,бидејќи синоќа Красич дефинитивно не беше оној Красич од лани.

Се беше на ниво Красич наводно бил повреден така рече Конте и дека му требало време да се научи на 'новите' задолженија.

Иначи Џакерини си изигра супер од кога влезе каков дриблинг,пас и се остално нешто што красич не го понуди но Џакерини беше LW да не заборавиме Pepe беше RW ....

Конте сега за сега знај шо прај

435875fb30997f42456a5d3.jpg

Ајде и од мене честито победа,сосема заслужена;),многу ми се свиѓаше Џакерини како изигра,наскоро би требало да добие повик од Прандели за репрезентација.

Ај ако може некој да ми даде торент од натпреварт оти неможев да го гледам , и честито победа да ни се множат :)

Ајде и од мене честито победа,сосема заслужена;),многу ми се свиѓаше Џакерини како изигра,наскоро би требало да добие повик од Прандели за репрезентација.
Фала на честитките.За разлика од тебе пак на некои наши "стручњаци" многу им смета Џакерини и не се задоволни од него :tapp:

Isto bese i lani duri izgubivme na domasen teren, ednostavno nemate kapacitet da bidete pred Milan koa ke bide Milan kompleten, Nemate igrac sto znae gol da dade. Ova denes so dadovte golovi cista sreka greska na nasi dvajca igraci, sami sme si krivi toa e fakt ama ednas se slucuva ovaa sezona.Za maka sekako deka mi e si priznavam gubime od vas sto e sramota, Vie ne ste jaka ekipa, ama nie denes bevme ocajni...
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:21 PM ---

Tie se boite ne se menjaat :D
пријателе лани нас цела сезона ни фалеа по минимум 5 играчи па не дојдовме кај вас на форум да се жалиме ;)
иначе се виде вие колку имате капацитет и колку имате играч шо знај да дај гол
PS: Ибрахимович првпат топката ја фате во 67 минута
на него се надевавте и ви испрати порака колку можите да очекувате од него годинава

само многу сте сега на седмо небо дека на барца му извадивте 2-2 со чиста срека и после велиш за оваја утакмица дека сме ја добие на срека?? па не шутнавте на гол бе дете свестисе алооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom