A igrase li Ibra, abe ni za skara ne go biva SAMO ZA PEDER mu liciт.е пензионери и не си поигруваат со нивните нерви.
Иначе се бара Ибрахимович. Последен пат е виден како прави скара со Буфон зад голот на ЈУВЕНТУС![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A igrase li Ibra, abe ni za skara ne go biva SAMO ZA PEDER mu liciт.е пензионери и не си поигруваат со нивните нерви.
Иначе се бара Ибрахимович. Последен пат е виден како прави скара со Буфон зад голот на ЈУВЕНТУС![]()
добро дечко те разбирам и јас но сетисе кога не победивте во торино пред некоја година 3 0 тогаш ни имавме 12 играчи повредени едно друго диего мело и дел пиеро со грип ви играа таа утакмица и немоој да се правдаш за тоа т.е и така е во ред не треба и ние јувентиниве да се дигаме знам тоа свесен сум и се то но доста провоцираш и не туку ни јади овде бурек зш ке бидиш санкицониранPa i u pravo si koa stanuva zbor za denesnat utakmicata, no gledaj poubavo ke svatis deka na milan mu falat 6-7 igraci koi se mn bitni a toa treab da go dokazat veke vo sledniot period
Уште сега ако почнале да се тешат, па кај им е крајот до 38-то кологи читам у фанк. милан еден интераш и еден миланез ... како си се тешат ... и одма ми текнува дека не за џабе е кажано .. ВИСТИНСКИОТ ПРИЈАТЕЛ СЕ ПОЗНАВА ВО ТЕШКИ МОМЕНТИ!))))) а на овие од почеток на сезона им е тешко
Јас би го земал Монтоливо, ама како Пирло нема таков играч уште родено не му се знае која му е лева која десна нога исто игра со 2те вистински фудбалер, професионалец!Лично според мене единствен играч што може да го замени Пирло е Модрич иако е малце друг тип на фудбалер од Пирло.
Е сега тоа е мноогу невознможмо да се оствари за жал...
Нејкам да се карам .. само 2 нешта ке кажам ..
ЧЕСТИТО ЗА ЗАСЛУЖЕНАТА ПОБЕДА
ИМА МНОГУ ДО КРАЈОТ !![]()
Може некој да го најде ова?Storia di un grande amore....
Прва работа што сакам од вас е да не паѓате на ниски провокации. Секогаш ќе се најде некој „промашен абортус“ што ќе трола безвеза за да си ја олесни маката.
Мора да продолжиме со добрата серија, а оваа вечер ќе ја опишам само со една реченица.... моментот како Конте прославува со играчите, да се наежиш!!!