Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
т.е пензионери и не си поигруваат со нивните нерви. :)

Иначе се бара Ибрахимович. Последен пат е виден како прави скара со Буфон зад голот на ЈУВЕНТУС :)
A igrase li Ibra, abe ni za skara ne go biva SAMO ZA PEDER mu lici :pos:

Pa i u pravo si koa stanuva zbor za denesnat utakmicata, no gledaj poubavo ke svatis deka na milan mu falat 6-7 igraci koi se mn bitni a toa treab da go dokazat veke vo sledniot period
добро дечко те разбирам и јас но сетисе кога не победивте во торино пред некоја година 3 0 тогаш ни имавме 12 играчи повредени едно друго диего мело и дел пиеро со грип ви играа таа утакмица и немоој да се правдаш за тоа т.е и така е во ред не треба и ние јувентиниве да се дигаме знам тоа свесен сум и се то но доста провоцираш и не туку ни јади овде бурек зш ке бидиш санкицониран

Storia di un grande amore....

Прва работа што сакам од вас е да не паѓате на ниски провокации. Секогаш ќе се најде некој „промашен абортус“ што ќе трола безвеза за да си ја олесни маката.

Мора да продолжиме со добрата серија, а оваа вечер ќе ја опишам само со една реченица.... моментот како Конте прославува со играчите, да се наежиш!!!

ги читам у фанк. милан еден интераш и еден миланез ... како си се тешат ... и одма ми текнува дека не за џабе е кажано .. ВИСТИНСКИОТ ПРИЈАТЕЛ СЕ ПОЗНАВА ВО ТЕШКИ МОМЕНТИ! :)))))) а на овие од почеток на сезона им е тешко

Полека дечки, ова е сеуште почеток... до крајот на сезоната има уште многу многу време. Свесен сум дека ова вечерва беше навистина радосна победа, но сепак треба веќе да ја заборавиме... да не се дигаме толку многу.

... едноставно е, Милан вечерва беше очаен.

Убаво рече еден член поназад, ни фали реализација и мора тоа да се среди, а не на среќа да се вадиме и тоа на крајот од натпреварот. Да не се лажеме, сеуште не е вратен оној СТАРИОТ ЈУВЕНТУС, за да се врати стариот Јуве ќе ни треба уште минимално 3 сезони. Доволно е само да се пласираме во ЛШ годинава, другото се полека ќе дојде, како и нови фудбалери.

А Марота нека почнува да бара замена за Пирло (Бидејќи неговите години полека минуваат), колку само ни е потребен ваков фудбалер но секако да биде помлад. Значи, ни треба најмалку 3 нови фудбалери, но да бидаат од светска класа, еден напаѓач, една замена за местото на Недвед и секако одбрана.

ги читам у фанк. милан еден интераш и еден миланез ... како си се тешат ... и одма ми текнува дека не за џабе е кажано .. ВИСТИНСКИОТ ПРИЈАТЕЛ СЕ ПОЗНАВА ВО ТЕШКИ МОМЕНТИ! :)))))) а на овие од почеток на сезона им е тешко
Уште сега ако почнале да се тешат, па кај им е крајот до 38-то коло :ROFLMAO:

Лично според мене единствен играч што може да го замени Пирло е Модрич иако е малце друг тип на фудбалер од Пирло.
Е сега тоа е мноогу невознможмо да се оствари за жал...

После ова што го видовме вечерва дефинитивно :pos::pos::pos:
--- надополнето: Oct 3, 2011 12:35 AM ---
Лично според мене единствен играч што може да го замени Пирло е Модрич иако е малце друг тип на фудбалер од Пирло.
Е сега тоа е мноогу невознможмо да се оствари за жал...
Јас би го земал Монтоливо, ама како Пирло нема таков играч уште родено не му се знае која му е лева која десна нога исто игра со 2те вистински фудбалер, професионалец! :)

I eve go 12 igrac na JUVENTUS !

309803_206619699404687_100001699753930_487907_870200008_n.jpg

Не се замарајте со падобранци од фан клубот на Милан. Па таа екипа освојува титула на секои 5-6 години, и сеа се к*рчи...
Оваа победа нема да значи ништо ако не продолжиме пред се со добрата и борбена игра, и нормално победите! ФОРЦА!

Нејкам да се карам .. само 2 нешта ке кажам ..
ЧЕСТИТО ЗА ЗАСЛУЖЕНАТА ПОБЕДА
ИМА МНОГУ ДО КРАЈОТ ! :)

Зарем имаше нешто околу кое би се карале? Или воопшто дискутирале? Изиграа нашите одлично, вас ви фалеа играчи неколку, некои потфрлија целосно на теренот и толку ти треба за да изиграш лоша утакмица нели? Се надевам следната ке биде подобра и ке можеме со фул состави да ја изиграме.Има многу до крајот тоа е точно, ке биде тежок пат ама ни ова до сега не е за потценување.

Storia di un grande amore....

Прва работа што сакам од вас е да не паѓате на ниски провокации. Секогаш ќе се најде некој „промашен абортус“ што ќе трола безвеза за да си ја олесни маката.

Мора да продолжиме со добрата серија, а оваа вечер ќе ја опишам само со една реченица.... моментот како Конте прославува со играчите, да се наежиш!!!
Може некој да го најде ова? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom