Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Cao momci , napraivme solidni transferi ... Pirlo , Vucinic , Vidal , Lichsteiner se super zasiluvanja .. Elia , Estigarribia , Giacherini , Pazienza , Ziegler se dobri igraci koi treba da se dokazuvaat ° nema da igrame champions ili europa league , tuku samo 1 natprevar nedelno i bi trebalo maksimum da zemame vo nasata Arena koja ke bide PEKOL za site gostiniski ekipi ..
Srceto i Motivacijata na Konte ke bide super za ekipata ..

Spored mene vaka bi trebalo idealno da bide formacijata ..

4-2-4 , 4-4-2 kako sakate vikajte ja

----------------Buffon-------------

Lichsteiner , Barzagli(Bonucci) , Chiellini , De Ceglie

------------- Pirlo --------- Vidal -------------

Krasic --------------------------------- Elia

--------- Vucinic --------- Matri ( Quagliarella )

Ajdee FINO ALLA FINE FORZA JUVE

Пасквато и тој што им даде од слободен на Манчестер младиот (не ми текнува сеа името) ги продаде Јувентус или на позајмица ? Првиов го гледав летово на пријателскиве Тим трофеј и Берлускони куп супер изигра..

Пасквато и тој што им даде од слободен на Манчестер младиот (не ми текнува сеа името) ги продаде Јувентус или на позајмица ? Првиов го гледав летово на пријателскиве Тим трофеј и Берлускони куп супер изигра..

Џандонато се вика тој другиот.. Иначе на едногодишна позајмица се пратени во Лече..

ае профилот на Елија Делија ако има некој за ПЕС 2010 пошто нема германско во играта,а ограчот не е репрезентативец.....Естигарибија го најдовме во Ле Ман мислам беше,кај мене слабо игра,се надевам кај Конте арен ќе биди(пусти надежи:( се праело од коњ авион ??)

Абе не играјте многу менаџер или ПЕС ... Реалноста и виртуелноста се сосема 2 различни света !!!

ае профилот на Елија Делија ако има некој за ПЕС 2010 пошто нема германско во играта,а ограчот не е репрезентативец.....Естигарибија го најдовме во Ле Ман мислам беше,кај мене слабо игра,се надевам кај Конте арен ќе биди(пусти надежи:( се праело од коњ авион ??)

Елија е дрво направен на ПЕС :D

PES 2011 FirePatch 1.6.6
Elia .jpg

Абе не играјте многу менаџер или ПЕС ... Реалноста и виртуелноста се сосема 2 различни света !!!

е ај да тркниме до Торино да им напрајме 11 на 11 .. шо велите ?!
--- надополнето: Sep 1, 2011 3:58 PM ---

хахахаха кој го појачваше вака бе брат хахахахах овој бетер од Роналдо и Меси комбинација хаха

е ај да тркниме до Торино да им напрајме 11 на 11 .. шо велите ?!
--- надополнето: Sep 1, 2011 3:58 PM ---

хахахаха кој го појачваше вака бе брат хахахахах овој бетер од Роналдо и Меси комбинација хаха

Виетнамска работа......

http://www.welovewe.com/index_e.aspx Еве овде ти се правилните абилити на играчите. Барај го во Холандија Елија

Де бре дај не се зезајте ... Ми ги споредувате играчите со некоја си игра .. Играм Маnager 2011 и во играта Ezequel Garay е направен ѕвер а во реалноста нигде го нема.. Кристијан запата е направен феноменално јак со јаки скилови а за 8 милиони направи трансфер и го немаше цела сезона ... Не ми правите споредби игра со реалност ...
--- надополнето: Sep 1, 2011 5:27 PM ---
А да, и Џовинко е прејак и преценет во пари на менаџер а во реалноста камен ..

Де бре дај не се зезајте ... Ми ги споредувате играчите со некоја си игра .. Играм Маnager 2011 и во играта Ezequel Garay е направен ѕвер а во реалноста нигде го нема.. Кристијан запата е направен феноменално јак со јаки скилови а за 8 милиони направи трансфер и го немаше цела сезона ... Не ми правите споредби игра со реалност ...
--- надополнето: Sep 1, 2011 5:27 PM ---
А да, и Џовинко е прејак и преценет во пари на менаџер а во реалноста камен ..
Ова за Џовинко браво точно е така !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom