Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.763
Поени од реакции
17.682
А агентот му врати на марота пред 15-20 мин велејки дека јувентус не треба да ги напаѓа своите играчи јавно и да кажува што можел како можел

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Cao momci , napraivme solidni transferi ... Pirlo , Vucinic , Vidal , Lichsteiner se super zasiluvanja .. Elia , Estigarribia , Giacherini , Pazienza , Ziegler se dobri igraci koi treba da se dokazuvaat ° nema da igrame champions ili europa league , tuku samo 1 natprevar nedelno i bi trebalo maksimum da zemame vo nasata Arena koja ke bide PEKOL za site gostiniski ekipi ..
Srceto i Motivacijata na Konte ke bide super za ekipata ..

Spored mene vaka bi trebalo idealno da bide formacijata ..

4-2-4 , 4-4-2 kako sakate vikajte ja

----------------Buffon-------------

Lichsteiner , Barzagli(Bonucci) , Chiellini , De Ceglie

------------- Pirlo --------- Vidal -------------

Krasic --------------------------------- Elia

--------- Vucinic --------- Matri ( Quagliarella )

Ajdee FINO ALLA FINE FORZA JUVE

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пасквато и тој што им даде од слободен на Манчестер младиот (не ми текнува сеа името) ги продаде Јувентус или на позајмица ? Првиов го гледав летово на пријателскиве Тим трофеј и Берлускони куп супер изигра..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Пасквато и тој што им даде од слободен на Манчестер младиот (не ми текнува сеа името) ги продаде Јувентус или на позајмица ? Првиов го гледав летово на пријателскиве Тим трофеј и Берлускони куп супер изигра..
Џандонато се вика тој другиот.. Иначе на едногодишна позајмица се пратени во Лече..

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ае профилот на Елија Делија ако има некој за ПЕС 2010 пошто нема германско во играта,а ограчот не е репрезентативец.....Естигарибија го најдовме во Ле Ман мислам беше,кај мене слабо игра,се надевам кај Конте арен ќе биди(пусти надежи:( се праело од коњ авион ??)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Абе не играјте многу менаџер или ПЕС ... Реалноста и виртуелноста се сосема 2 различни света !!!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.638
Поени од реакции
88.307
ае профилот на Елија Делија ако има некој за ПЕС 2010 пошто нема германско во играта,а ограчот не е репрезентативец.....Естигарибија го најдовме во Ле Ман мислам беше,кај мене слабо игра,се надевам кај Конте арен ќе биди(пусти надежи:( се праело од коњ авион ??)
Елија е дрво направен на ПЕС :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
PES 2011 FirePatch 1.6.6
Elia .jpg

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Абе не играјте многу менаџер или ПЕС ... Реалноста и виртуелноста се сосема 2 различни света !!!
е ај да тркниме до Торино да им напрајме 11 на 11 .. шо велите ?!
--- надополнето: Sep 1, 2011 3:58 PM ---
хахахаха кој го појачваше вака бе брат хахахахах овој бетер од Роналдо и Меси комбинација хаха

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
е ај да тркниме до Торино да им напрајме 11 на 11 .. шо велите ?!
--- надополнето: Sep 1, 2011 3:58 PM ---

хахахаха кој го појачваше вака бе брат хахахахах овој бетер од Роналдо и Меси комбинација хаха
Виетнамска работа......

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.638
Поени од реакции
88.307
http://www.welovewe.com/index_e.aspx Еве овде ти се правилните абилити на играчите. Барај го во Холандија Елија

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Де бре дај не се зезајте ... Ми ги споредувате играчите со некоја си игра .. Играм Маnager 2011 и во играта Ezequel Garay е направен ѕвер а во реалноста нигде го нема.. Кристијан запата е направен феноменално јак со јаки скилови а за 8 милиони направи трансфер и го немаше цела сезона ... Не ми правите споредби игра со реалност ...
--- надополнето: Sep 1, 2011 5:27 PM ---
А да, и Џовинко е прејак и преценет во пари на менаџер а во реалноста камен ..

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Де бре дај не се зезајте ... Ми ги споредувате играчите со некоја си игра .. Играм Маnager 2011 и во играта Ezequel Garay е направен ѕвер а во реалноста нигде го нема.. Кристијан запата е направен феноменално јак со јаки скилови а за 8 милиони направи трансфер и го немаше цела сезона ... Не ми правите споредби игра со реалност ...
--- надополнето: Sep 1, 2011 5:27 PM ---
А да, и Џовинко е прејак и преценет во пари на менаџер а во реалноста камен ..
Ова за Џовинко браво точно е така !

Kajgana Shop

На врв Bottom