Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ајде ти препаметен дечко објасни го присуството на Манчестер Сити и Челзи на листата?И они ли имаат традиција некоја или појако фудбалско педигре од Интер?
А настрана тоа како Јувентус доаѓал до тие титули низ историјата,ама муабетот не е за тука...

За Сити и Челзи поима немам како се нашле таму и јас се изначудив.Ама тоа за јуве како дошол до титулите види низ историјата кои играчи играле па види дали биле реални тие резултати или не.

Денес им е роденден на Мота и на Григера.Juvefans.info пишаа овие двајца имале многу заеднички работи:Иста позиција, ист клуб, ист ден на раѓање, а јас би додал и ДРВА ШТО СЕ И ДВАЈЦАТА како нешто заедничко и се надевам заедничко ке им биде и заминувањето од јуве летово.

Епа ајде ти препаметен дечко објасни го присуството на Манчестер Сити и Челзи на листата?И они ли имаат традиција некоја или појако фудбалско педигре од Интер?
А настрана тоа како Јувентус доаѓал до тие титули низ историјата,ама муабетот не е за тука...
За првиот дел од твојот пост, реков, дека изборот им е можеби лош ама секако лошиот избор не се Јувентус и Ливерпул.

За вториот дел, се додека не ми дадеш докази за тоа како доаѓал Јуве до титули низ историјата јас исто така можам да тврдам дека и на Интер титулите се сомнителни.

Манчестер Сити и Челзи се таму затоа што играат голема улога на трансфер пазарот и трошат големи суми на пари.
И луѓето ќе сакаат да видат што ќе се случи со нив откако ќе стапи во сила ова ново правило.:toe:

Се гледа дека си теле-марка ... Па овие екипи во рок од 5 години вкупно имаат потрошено пари за трансфери колку што ти не можеш да замислиш ...

Типот од сите на листата се фатил за најтрофејниот италијански и до вчера најтрофејниот англиски клуб.

Проблемот е тоа што Интер има подолга историја и педигре од Челзи и Сити, но моментално сигурно има поголеми трошења,поголем буџет од Јувентус и Ливерпул...поради тоа се фатил за овие клубови(од моја логика):)

Pet klubova prijet istupanjem iz Serie "A"-Чудно ми е шо никој не го спомна ова.

Видов слична вест, каде беше спомнат Јувентус и 4 големи клубови кои се закануваат дека би излегле од Серија А поради тоа со тв правата, ама ме мрзеше да ја постирам.
Поради тоа што помалите клубови би добивале повеќе од тв правата, него горенаведените 5 клуба што не е во ред.

Проблемот е тоа што Интер има подолга историја и педигре од Челзи и Сити, но моментално сигурно има поголеми трошења,поголем буџет од Јувентус и Ливерпул...поради тоа се фатил за овие клубови(од моја логика):)
Можеби Интер во моментов вложува помудро во играчи инаку со вредноста на трансферите верувај дека се тука некаде. Па на Јуве еден дрводелец како Амаури им вреди над 20 милиони :pos2:

Можеби Интер во моментов вложува помудро во играчи инаку со вредноста на трансферите верувај дека се тука некаде. Па на Јуве еден дрводелец како Амаури им вреди над 20 милиони :pos2:

Ги чини над 20 милиони, вредноста е нешто друго:pos:.Ако Амаури "вреди" толку тогаш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom