Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Епа ајде ти препаметен дечко објасни го присуството на Манчестер Сити и Челзи на листата?И они ли имаат традиција некоја или појако фудбалско педигре од Интер?
А настрана тоа како Јувентус доаѓал до тие титули низ историјата,ама муабетот не е за тука...
За Сити и Челзи поима немам како се нашле таму и јас се изначудив.Ама тоа за јуве како дошол до титулите види низ историјата кои играчи играле па види дали биле реални тие резултати или не.

С

сашенко

Гостин
Денес им е роденден на Мота и на Григера.Juvefans.info пишаа овие двајца имале многу заеднички работи:Иста позиција, ист клуб, ист ден на раѓање, а јас би додал и ДРВА ШТО СЕ И ДВАЈЦАТА како нешто заедничко и се надевам заедничко ке им биде и заминувањето од јуве летово.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Епа ајде ти препаметен дечко објасни го присуството на Манчестер Сити и Челзи на листата?И они ли имаат традиција некоја или појако фудбалско педигре од Интер?
А настрана тоа како Јувентус доаѓал до тие титули низ историјата,ама муабетот не е за тука...
За првиот дел од твојот пост, реков, дека изборот им е можеби лош ама секако лошиот избор не се Јувентус и Ливерпул.

За вториот дел, се додека не ми дадеш докази за тоа како доаѓал Јуве до титули низ историјата јас исто така можам да тврдам дека и на Интер титулите се сомнителни.

F

FuckYouAll

Гостин
Манчестер Сити и Челзи се таму затоа што играат голема улога на трансфер пазарот и трошат големи суми на пари.
И луѓето ќе сакаат да видат што ќе се случи со нив откако ќе стапи во сила ова ново правило.:toe:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Се гледа дека си теле-марка ... Па овие екипи во рок од 5 години вкупно имаат потрошено пари за трансфери колку што ти не можеш да замислиш ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Типот од сите на листата се фатил за најтрофејниот италијански и до вчера најтрофејниот англиски клуб.
Проблемот е тоа што Интер има подолга историја и педигре од Челзи и Сити, но моментално сигурно има поголеми трошења,поголем буџет од Јувентус и Ливерпул...поради тоа се фатил за овие клубови(од моја логика):)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Pet klubova prijet istupanjem iz Serie "A"-Чудно ми е шо никој не го спомна ова.
Видов слична вест, каде беше спомнат Јувентус и 4 големи клубови кои се закануваат дека би излегле од Серија А поради тоа со тв правата, ама ме мрзеше да ја постирам.
Поради тоа што помалите клубови би добивале повеќе од тв правата, него горенаведените 5 клуба што не е во ред.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Проблемот е тоа што Интер има подолга историја и педигре од Челзи и Сити, но моментално сигурно има поголеми трошења,поголем буџет од Јувентус и Ливерпул...поради тоа се фатил за овие клубови(од моја логика):)
Можеби Интер во моментов вложува помудро во играчи инаку со вредноста на трансферите верувај дека се тука некаде. Па на Јуве еден дрводелец како Амаури им вреди над 20 милиони :pos2:

С

сашенко

Гостин
Можеби Интер во моментов вложува помудро во играчи инаку со вредноста на трансферите верувај дека се тука некаде. Па на Јуве еден дрводелец како Амаури им вреди над 20 милиони :pos2:
Ги чини над 20 милиони, вредноста е нешто друго:pos:.Ако Амаури "вреди" толку тогаш...

Kajgana Shop

На врв Bottom