Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
"Sa Blancom imam izvrstan odnos. Drago mi je da su dobro krenulu u kvlifikacijama, ali mislim da je glavni cilj prvenstvo u Brazilu. Ja sam mu rekao da sam na raspolaganu, ako nekad budeo imao potrebu, ja sam tu."

-Од интервјуто овој дел највеќе ми остави впечаток... доказ дека секогаш е спремен и желен за повеќе и повеќе без обзир на неговите години што одат нагоре, и дека е спремен на нови битки во триколорскиот дрес!
Доменех:nesum:

-"Nadao sam se u Juventusu, ali eto nije bilo moguće. Ali ne postavljam si to pitanje, još sam mlad. Dok budem imao imao želju da se zabavljam, radiću svoj posao, a to je da probijam pritvničke mreže."

-И сите ние се надевавме дека ќе ја заврши и тоа во првиот тим на Јувентус, но кога управата е глупава, нека постигнува погодоци за други тимови сега... и уште еден доказ дека е тврд орев и дека не се предава наскоро !

Trezegoal true legend :helou:

Официјален стартен состав:

• 1
    Buffon Gianluigi
  • 43
    Sorensen Frederic
  • 15
    Barzagli Andrea
  • 19
    Bonucci Leonardo
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 27
    Krasic Milos
  • 14
    Aquilani Alberto
  • 4
    Melo Felipe
  • 8
    Marchisio Claudio
  • 20
    Toni Luca
  • 32
    Matri Alessandro
Buffon

Sorensen--Barzagli--Bonucci--Chiellini

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Luca Toni--Matri

Пак красич нели беше уморен можеше со Лече да го одмори?

Красиш надвор, на негово место Сторари... Буфон црвен картон :nerv:

КАКО СЕГА ДА НЕ ГО ОБЕСИШ ДЕЛ НЕРИ?!

А бе ТОни аут, не Красоч.....

Не знам што да кажам....

Kаква пичкетина од судија!!!! Место фаул за нас дава фаул во напад и ги остава Лече да го изведат од 10 метри понапред!!! Пичкааааааа!!!!

Што му беше филмот на Дел Нери што го извади Красич ? Во ваква ситуација може би тој е единствениот што ќе можеше да ја направи разликата на теренот кога Јуве игра со играч помалце.Глуп потег на Дел Нери во секој случај....

Како да не е доволно тоа што судиите му онакваат детство на тимот, уште овој Дел Нери фали со вакви генијални замени...

Еми цело време се збори дека чоекот е уморен , темпово му е пекол сеа при црвен картон сакате на него да се потпрете ?

Еми цело време се збори дека чоекот е уморен , темпово му е пекол сеа при црвен картон сакате на него да се потпрете ?

Красиш имаше одмор еден период, кога беше казнет поради симулација. Можеби е уморен, не викам не, но не толку колку што го прават.
Можеше да го чува до кај 50-60 мин.

Неточно.

Во ситуација со играч помалце сите ке треба да трчаат повеке и да покриваат поголем простор. Јавна тајна е дека Красич е преморен и ако беше оставен во игра со таа премореност Јувентус ке играше речиси со 2 играчи помалку. Плус ако ако беше изваден еден од напаѓачите Јувентус ке изгубеше многу во нападот.

Средниот ред е доволно квалитетен и со тројца играчи да се справи во поле.

Anyway, ова уопште не ни требаше. Сакав да пишам пред натпрерот но не стигнав. Џабе е победата над Интер ако не го победиме и Лече. Овој и натпреварот со Болоња треба/ше да бидат 2 лесни натпревара каде што Јуве ке земе 6 бода и ке направи серија од 4 победи по ред. На тој начин сигурно факаат приклучок за топ 4 места.

Нека оди се у ку*ац .. затоа ли го победивме Интер, за да изгубиме потоа од еден смрден Лече :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom