Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не игра мотивирано курот си го дрват место ко магариња да трчаат...нема никава енергичност во играта освен борбата на Матри од пред 2-3 минути...и мислам дека на почетокот имаше пенал за Јуве кога Тони беше влечен за рака и немоеше да ја шутне топката...судиите на ваквите ситуации кога е во пршање Јуве стално се слепи...

Не ми се верува значи колку малер тим сме ебате среќата црвен добива Буфон(заслужено) во натпревр којшто мора да се добие е сега уште едно полувреме ќе треба да умрат играчиве за да извадат нерешено. Брукаа.

Во ваква состојба во соблекувална и Мурињо,Липи и Капело заедно нема да ја опраат.
Си го играат курот мислеа лесно ке поминат.Сега со црвен картон и 1-0 за Лече максимум нерешено.:nerv::nerv::nerv:
Не ли може да се изигра како што треба да се сомелат скапаницине.Ни отиде јабана ЛШ :tapp:

Пак стојам на тоа дека судијата требаше да го повтори слободниот удар што му претходеше на црвениот на Џиџи. Играчот на Лече го изведе 10 метри понапред од местото на прекршокот а одбранбените не го очекуваа тоа:toe:

ретки се оптимистите после првото катастрофално полувреме...рачунајте на почеток на второ полувреме можно е да примиме гол ако тогаш се извлечеме и не примиме може некако да извлечеме нерешено...

Останува just a dream 3 поврзани победи оваа сезона :icon_roll

Моментален статус: Септичка јама од гомна.

3 бода ке одат на друго место. Втора сезона по ред нема да играме во ЛШ

Ако некој верува дека ќе однесеме три бода од гостувањево свака му част.Ако има такви,значи јас сум најголем песимист на светов.Или пак сум реалист бидејќи сметам дека 1 бод од гостувањево ќе биде премија за нас???

ретки се оптимистите после првото катастрофално полувреме...рачунајте на почеток на второ полувреме можно е да примиме гол ако тогаш се извлечеме и не примиме може некако да извлечеме нерешено...

Симнувам Капа.

:tv:

Дел Нери не ли глеа дека тактиката е повеќе од катастрофа...колку контри напраија неможат ни да се избројат...

Мене не ми е јасно... Зошто увек Красиќ го вади од игра?? Боље Тони да го извадеше, џабе двајца напаѓачи ако нема кој да им подаде. Дел Нери на крај на сезона АУТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom