Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки честита победа, заслужено победивме убаво изиграно се надевам дека ке ги гледаме вака мотивирано нашиве до крајот на сезонава да се изборат за тоа место во лига на шампиони Finaly

ЧЕСТИТО ПОБЕДА НА ФАНОВИТЕ НА ЈУВЕНТУС !
П.С Победи тој што повеќе ја сакаше победата.

Честито победа до вас :)

Еве и на Влатче роденденот му го направија најубав ми се чини :)

Среќен роденден Влатче :)

Не можам да пишувам сеа, возбуден сум.
Целосен извештај утре.
ФОРЦА ЈУВЕ.

Честито победа момци ! Матри феноменален, еден РѕРґ РЅР°СРґРѕР±СЂРё‚Рµ италСански напаѓачи дефинитивно.:)

ајде Ѓубренташи честита победа !!! среќата имаше превртлива страна и за двата тима кога прво Јувентус имаше несреќа со повредите на Мело и Матри(за вториов веќе не можеше да се изврши замена) и пропоштените 100% шанси на можеби најдобриот центарфор на денешницата-Самуел Ето`о.....како идеше при крајот на натпреварот СЕ повеќе се осеќаше немоќта на Јуве,но сето тоа добро се заврши...
честитки и до добитниците на новите привремени аватари :aplauz:

Chestito pobedata, da ne vi solam pamet deka ja sakavte poveke od nas - ne. Nego igravte mnogu podobro od nas, shteta vistina ke beshe da izrmaneshe Inter, trebashe 3-0 da tepate.

Ајде честито ПОБЕДА !!! И јас сум многу возбуден !!! и во двете полувремиња си имавме конкретни шанси...среќата не послужи...Eto my nigga :)

ДАААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! Победа! Forza Juve!
animated-juventus-emoticons-wallpaper-3-101x61.jpg
Прошлиот пат коа им игравме на Интер на гости. 1:1, сега 1:0 дома тепавме... значи неможат да не победат и неможат :D

Ма Три ,Фо рца Ју Ве....Ги надигравме,Позаслужена победа неможе.Абе играше тој Пацини? Ето? А да влезе Ето во 85минута и погоди пречка,и промаши цел стадион...ајде поздрав

Честито победа, сега е време на славење, поопширно, после!!!!

ЕДЕН Е ЈУВЕНТУС БРАВО МОМЦИ СЕКОЈА ЧЕСТ :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom