Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Једино жал ми е за Дел Пиеро и Буфон што ни останаа во екипата и го трпат ова што го трпат. И Недвед што мора да го гледа ова што го гледа. За другово ич уво не ме боли више нека праат што сакаат нека изумрат сите уште утре ако сакаат!! :zid::nerv:

odlicno prvo ispadnavme od liva evropa shto e sramota i toa od grupi...sea ispagame od kupot so katastrofalna igra nemame nikakva povrzanost.....marota izjavi nema vise novi igraci....amauri si go ladi na utakmici i kur go boli plata zema :@ shto e sledno da se borime za vlez vo liga evropa....ili nema da igrame vo niedno natprevaruvanje :@

Отиде во неповрат уште една ебена изгубена сезона.
Ќе ја чекаме идната со некој си нов"проект".И некои "звучни" и "класа"засилувања.:toe:

Јасно беше пред неколку кола дека немаме игра Бари,Катанија не се мерило.Што направи дел нери за да има добра игра некаква идеја?Се гледа дека на памет играат добар тој проект добар!

Ќе ни покажат во недела Удинезе како се игра фудбал , само се плашам да не изгубиме со голема разлика :kesa:

Ќе ни покажат во недела Удинезе како се игра фудбал , само се плашам да не изгубиме со голема разлика :kesa:
Првата ја добивме со 0-4 .. се плашам сега да не е обратно.

Абе ај ова е веќе видено полека полека се навикнавме сите на вакви резултати не е чудно што изгубивме :tapp: И дај најдете меил од Марота да му пишам кај работи овој изгледа заборави дена не е во Сампдорија веќе туку во Јуве е :pos:...Сум кажал и уште еднаш ќе кажам со Мота,Мартинез, Сисоко, Амаури, Гросо и Григера не одиме никаде...:tapp:

Еј ,, верни ,, навивачи на ЈУВЕНТУС доста веќе со вашите ебени коментари :toe:

Абе ај ова е веќе видено полека полека се навикнавме сите на вакви резултати не е чудно што изгубивме :tapp: И дај најдете меил од Марота да му пишам кај работи овој изгледа заборави дена не е во Сампдорија веќе туку во Јуве е :pos:...Сум кажал и уште еднаш ќе кажам со Мота,Мартинез, Сисоко, Амаури, Гросо и Григера не одиме никаде...:tapp:
И тој и Дел Нери заборавиле дека не се во Самп. Ај може на лето ќе не изненадат со уште некој "бомбастичен" трансфер од типот на Домици, Барето или Паоло Канаваро.

Што да кажеме бе? Одлична игра, блескава иднина ни следи со овој тим и ова раководство? Ако го фалиш тимот и поддржуваш потезите на тренерот и раководството дури и кога си свесен дека го допираме дното тогаш испаѓа дека ти е сеедно за се што се случува.

Да сум на местото на ДелНери веднаш би поднесол оставка без расмислување.
П.с немам што да коментирам во врска со последниве утакмици ова не личи на јувентус

П.с немам што да коментирам во врска со последниве утакмици ова не личи на јувентус
И јас би играт така. Не затоа што не е добар тренер туку затоа што се бара многу од него а нема играчи за да го докаже тоа. Дел Нери е еден од најдобрите тренери во италија по поставување на тактики и замени ама играчите се тапа не го работат на теренот тоа што го бара тој од нив. Мота е најголемо теле како да е од марс паднат :pos:

--- надополнето ---

И јас би играт така. Не затоа што не е добар тренер туку затоа што се бара многу од него а нема играчи за да го докаже тоа. Дел Нери е еден од најдобрите тренери во италија по поставување на тактики и замени ама играчите се тапа не го работат на теренот тоа што го бара тој од нив. Мота е најголемо теле како да е од марс паднат :pos:

Верни сме и ќе останеме верни. Нека изгубат ама поштено, нека се борат нека трчаат, нека прават нешто. Да немаш шанса во 90 минути на свој терен е срам и брука за клуб како ЈУВЕ.

Јас не викам дека Дел-Нери е слаб тренер али работата е во тоа што кога губи утакмица никако не знае да е сврти никако не знае формација друга да изигра само запнал јалово на 4-4-2, грешка денеска му беше што го играше на телето на Мота требаше соренсен да го игра иако е по дефанзивен али Мирко не ќе можеше така лесно да игра како вечер според мое мислење, а кога сме кај оставикте и смените на тренери мислам најдобро ќе биде да е дофрши цела сезона а од налето од 0 да се почни да се донеси некој врвен тренер од типот на Липи и Капело итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom