Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ве читам, абе јувентини бујни фантазии сме имале :pipi:
п.с ај и јас нешто да прогнозирам 1-0 за нас конечен резултат...

--- надополнето ---

Еве го Крацич :smir:

Ете таа проклета бековска позиција, џабе стои мота таму кгоа ништо не прави во дефанзива.

Не бе ич не ни требаат нови играчи:kesa:. Да ти ебам клупската политика!!!!

Да не заборавиме што рекол Марота .. трансферот за Јуве е завршен!!

И треба да изгубиме со оваа игра.Красич пробува нешто ама нема со кого како и нормално и тоа е тоа...

Ако дае гол амаури вечер сите у кафана да идеме вонредно до сабајле да се слави ако треба и испити ке баталам :)

со претплата ваква услуга да дајш ќе ти се исплати-за цел месец :pos:

Коментаторот: На Олимпико во Торино :pos:
Инаку само да не е сериозна повредата на Пепе .. а за утакмицата изгледа дека веќе ни е загубена!

Срамота еј ... заслужено ќе победи Рома и тоа со 2,3 разлика треба а не со 1 ... се надевам дека добар диоптер има Марота на наочарене и гледа каков циркуз ни е екипава :kesa:

Мамо(марота) купи ми мобилен(играчи). Не ти треба телефон(играчи).
Работата е ваква. Па да дадеше одговор од типот: Немам(е) пари за телефонт(нови играчи), можеби ќе го разберев.

Иначе до стадионот е бе, се дур сме на овој стадион Титула па макар и од купот, нема да видиме.:kesa:

Сеуште се прашувам и не ми е јасно, што уствари се дешава со момциве ... не направија ниту една 100% шанса денеска. Тоа ама ни малку не ми се допаѓа!

Тотално сум разочаран од Јувентус ова денес не личеше на ништо катастрофа се надевам дека има надеж и за нас во иднина :kesa:

Да изгубиме 5-0 ама со добра игра и со некаква желба и мотив на теренот и со барем 2 3 поериозни шанси ќе бидам Среќен и Горд на тимов.
Ама со ваква Мизерија,не покажување на желба ова е срамота,ова е катастрофа мислам сезонава до крајот ќе биде copy-paste од минатата.

Многу сум разочаран Моментално Никој од овие што ги видовме на теренот не заслужуваат да играат за јуве.
Пишано било детството да ни биде Среќно од Јуве ама младоста за жалење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom