Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека има некаква врска, ама откако Буфон е спремен за настап од Парма наваму, Сторари како да не е истиот. 7 гола на 2 натпревари. Јес да одбраната последниве 2 натпревари изигра ОДЛИЧНО, и му го овозможи делумно тоа.

Joking ^^

п.с. Одличен почеток годинава. 1-7 гол разлика, и 2 порази.

леле марота какви потези влечи хаха лука тони? :icon_conf боже боже нее можно ова со позајмување и со крпење не се постигнува ништооо
:pred: ова можи да си го прајме до крајот на сезоната
кога од парма можиме да примиме 4 комада ........

го цитирам Марота:едно е сигурно а тоа е дека сите ке го бранат дресот на Јувентус и ке играат со срце

се напрајвме ко милан
сите пензионери ги собравме
нападот ние катастрофа

ке се дистанцирам од давање мислења на форуми и од гледање на фудбал дур не прочитам негде дека амаури е избркан гросо е избркан и григера е избркан .......

се напрајвме ко милан
сите пензионери ги собравме
нападот ние катастрофа

ке се дистанцирам од давање мислења на форуми и од гледање на фудбал дур не прочитам негде дека амаури е избркан гросо е избркан и григера е избркан .......
овој натпревар сите изиграа катастрофално осбен Аквилани,а ако треба да се брка веруј дека ке останат само 4 или 5 играчи:toe:

и покрај доминацијата на Јуве,Наполи успеа 2 пати преку Кавани НЕПРЕЧЕН од никого да направи солидна предност по која немаше враќање........поништен беше чист гол,а одбраната немаше свој ден........не знам дали Дел Нери нареди зонска одбрана или едноставно Бонучи и Киело си ги продолжија празниците........

Катастрофа!!!!!:nerv::nerv::nerv:

Нов напаѓач под итно,лев и десен бек исто така!
Со овие играчи не можам да му замерам на тренерот иако ите како може да сноси кривица за овие 2 порази кој у најмала рака требаше да бидат реми.
Без лев и десен бек не може да дојдат до израз крилата и напаѓачите пак ич.
Задоволен сум од Тони изигра добро тој е играч кој треба да му се намести шанса у шеснаесетник а не да проигрува на 40 метра од гол!

1.MOTTA
2.Grygera
3.Traore
4.Grosso
5.De CEGLIE
6.RINAUDO
7.SALIHAMIDZIC
8.SORENSEN

Ова се нашите бекови,па ова не е за верување имаме најсаби бекови не само во цела Италиа туку слободно ќе кажам ЦЕЛА ЕВРОПА.Тоа го реши натпреваров денеска, не е крив ни ТОНИ ни АМАУРИ ни никој Ова е најголема грешка. Јас немам друг коментар освен тоа што повторно претрпевме срам и што уште една сезона иде АУТ.

Красич добар добар , два напревари потфри и губиме со резултат (4-1,3-0 ), Без Кваљарела не сме опасни во нападот, Се примети отсуството на МЕЛО во средината, Маркисио 6 кола на клупа Обавезно треба,има загарантирано место во тимот и формата му е падната под нулата.
За трансфери не ми се збори и така Се поврзамве со сите шпицови моментално во европа уште фалат меси и роналдо да бидат поврзани со нас. :toe:

Иако многу слабо пишувам на Форумов редовно ве читам и знам дека во фан клубот има Вистински фанови на Клубов и знам дека сме сите тука при крај со нервите но што е тука е. :(

Fino alla Fine Forza JUVENTUS

1.MOTTA
2.Grygera
3.Traore
4.Grosso
5.De CEGLIE
6.RINAUDO
7.SALIHAMIDZIC
8.SORENSEN

Ова се нашите бекови,па ова не е за верување имаме најсаби бекови не само во цела Италиа туку слободно ќе кажам ЦЕЛА ЕВРОПА.Тоа го реши натпреваров денеска, не е крив ни ТОНИ ни АМАУРИ ни никој Ова е најголема грешка. Јас немам друг коментар освен тоа што повторно претрпевме срам и што уште една сезона иде АУТ.

Красич добар добар , два напревари потфри и губиме со резултат (4-1,3-0 ), Без Кваљарела не сме опасни во нападот, Се примети отсуството на МЕЛО во средината, Маркисио 6 кола на клупа Обавезно треба,има загарантирано место во тимот и формата му е падната под нулата.
За трансфери не ми се збори и така Се поврзамве со сите шпицови моментално во европа уште фалат меси и роналдо да бидат поврзани со нас. :toe:

Иако многу слабо пишувам на Форумов редовно ве читам и знам дека во фан клубот има Вистински фанови на Клубов и знам дека сме сите тука при крај со нервите но што е тука е. :(

Fino alla Fine Forza JUVENTUS
Не би рекол дека Красич потфрли,се трудеше,паѓаше,се мачеше да кажеме..туку не ми е јасно,како првата полусезона со овие исти бекови бевме сто пати подобри...Де Чеље ни фали само,но со исклучок на послендите 3-4 негови натпревари,пред да се повреди,не се прослави и он....Што имавме тогаш,што го немаме последните 2 натпревари....инаку пишувај почесто,да ја споделиме маката и со тебе.:toe:

Сеуште мислите дека Дел Нери е добар тренер за Јувентус?:nenene:

Сеуште мислите дека Дел Нери е добар тренер за Јувентус?:nenene:

Аман бре друже, го дојаде човекот, Нери та Нери. Гледаш нема 3 асални играчи,немаме НАПАД,немаме ОДБРАНА .Дел Нери е крив ,ох бре боже...не Дел Нери, Дедо Ное со овој состав ке губи...

Кога го видов составот јасно ми беше Григера,Траоре,Амаури,со кој памет се ставаат на ваква утакмица?Не ми е јасно цел ден беше Дел пиеро најавуван и на крај го лупна Амаури ко демек боље опција.Наполи по кознај кој пат не спуштаат на земја немаме победено во Сао Паоло никад срамота.Што е изјавата на дел нери ако дал изјава у опште па добро е работиме ама треба уште.Ањели да го одврзе ќесето ако сака лига на шампиони да не играме ЛЕ пак и да заборават за муабетите за скудето да не имаме уште шанси?

Не би рекол дека Красич потфрли,се трудеше,паѓаше,се мачеше да кажеме..туку не ми е јасно,како првата полусезона со овие исти бекови бевме сто пати подобри...Де Чеље ни фали само,но со исклучок на послендите 3-4 негови натпревари,пред да се повреди,не се прослави и он....Што имавме тогаш,што го немаме последните 2 натпревари....инаку пишувај почесто,да ја споделиме маката и со тебе.:toe:

Не научија дека немаме многу технички спремни фудбалери и дека со силен пресинг може да ни парира секој. Погледни ја утакмицата против Парма, дечките си истрчаа вкупно преку 120км, затоа наредната ја губат. Погледни ја оваа сега против Наполи, Кавани си ја еба мамата од трчање, исто и другите. Наредно коло можеш комотно да ја ставиш Х или против нив.
Тоа е тоа, знаат дека кога ќе не притиснат физички, сме инфериорни и токму тоа и го прават.

-Гледам некој пишал за Красич, па човекот игра фудбал една година БЕЗ ПАУЗА! Го научија и него дека мора да го триплираат и тоа е тоа. Плус огромен демотиватор е кога судијата ќе ти поништи ЧИСТ гол на 1:0. Правеа анализа на Скај во која Костакурта (кој впрочем е професор по фудбал) искоментира дека тоа е апсолутно чист гол на Тони. Ако тој гол беше признаен друг ќе беше муабетот од мотивациона гледна точка.

-Друго која му беше онаа килава замена со Гросо?! Ghosthunter-от Григера еднаш не измаркира како што треба, цело време брка духови, под итно да се исшутира од прв тим!

Главен проблем последниве два порази е немотивираната игра. Не можеме да се откажуваме од утакмицата после примање гол, средината денес беше отсутна! Никој не трча, никој не отвара.

Без инјекција од 80-100 милиони, не очекувајте никакви важни достигнувања...

Ае, уште некој што мисли дека Мело не е кадарен да игра или не треба да игра во Јувентус ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom