Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна нова година , се најубаво во неа , се да ви се исполни и да си освојме трофејче оваа сезона

еден позз од мене за НГ

Среќна нова на сите со црно бела крв.
По долго отстуство се враќам на старите добри патеки. <3

Бјанконери Среќна нова,се најубаво,нека донесе многу успеси оваа 2011,да славиме многу победи на нашиот ЈУВЕНТУС,па на крај да се израдуваме и на долго очекуваното скудето.:)

Среќна Нова година Јувентини, се најубаво и годинава на трофеј да се порадуваме!

Среќна нова момци и од мене! :cug::party1::party2::music5::party2::pijan::pov:

Среќна Нова Година момци и се најубаво и оваа година да се радуваме на трофеј кој долго време го чекаме .....:cug:

Уфф одвај чекам да го употреби марота хипно окото овај јануари ...да видам што ке добиеме ...:)
Првиот пат кога ги искористи своите моќи го добивме Aquilani а загубивме ...хммм ...пааа ништо еден носач на топку и 0 зад голот ...ауу бе да Поулсен :P

--- надополнето ---

C_3_Media_1190625_immagine_xl.jpg

Storari : "Џиџи ја фатив гледај " , Buffon : " Хех ти дур да ја фатиш јас 3 пати ја фрлив до центар и ја вратив "

C_3_Media_1190687_immagine_xl.jpg

Buffon : " Ex кад сам био млад "

C_3_Media_1190628_immagine_xl.jpg

DN : " Ех кога само би знаеле кој стоеше зад маските на Зидан , Марадоне и Пеле се би било поинаку "

C_3_Media_1190626_immagine_xl.jpg

Melo : " Хохо Нинџа Асасин " , Krasic : " Абе овај ств е забеган "

C_3_Media_1190627_immagine_xl.jpg

Bonucci : " Чекај да ти помогнам ајде ке те потурнам кинисај ..ајде 1..2..3..чек НЕ БЕ ТАКА ОФСАЈД СИ ...упм ајде пак "

C_3_Media_1190624_immagine_xl.jpg

Amauri : " Требаше да ме видиш вчера за малку ке постигнев хет трик " , ADP : "Знам лошо е кога ке се разбудиш жива вода...или Пeс 11 плескаше "

C_3_Media_1190623_immagine_xl.jpg

DN : " Ок нема повеќе добро момче , фаќајте го ова ! "

C_3_Media_1190622_immagine_xl.jpg

Brazzo : " Не е повеќе во мода да си брз , сега е во мода да си бавен но со стил "

C_3_Media_1190621_immagine_xl.jpg

Iaquinta : " Навистина постигнав гол навистина " , DN : " Го знам тој виц но мислев дека тоа е Амаури ?"

C_3_Media_1190620_immagine_xl.jpg

Krasic : " Ohh I believe I can fly "

C_3_Media_1190619_immagine_xl.jpg

GK : " Абе оние ств не се салам ....."

Девил си ме пресмеал брат посебно тоа со Јакинта хахаххах :pos::pos::pos:

Bonucci : " Чекај да ти помогнам ајде ке те потурнам кинисај ..ајде 1..2..3..чек НЕ БЕ ТАКА ОФСАЈД СИ ...упм ајде пак "
C_3_Media_1190627_immagine_xl.jpg

C_3_Media_1190624_immagine_xl.jpg

Amauri : " Требаше да ме видиш вчера за малку ке постигнев хет трик " , ADP : "Знам лошо е кога ке се разбудиш жива вода...или Пeс 11 плескаше "

.."

:pos2: Браво мајсторе,можеш филм да направиш од 1 обичен тренинг...давај уште:tv:

рака на срце добра работа-од поведра страна ги согледува маните и предностите на овој тим :pos2:

Среќна Нова Година бјанконери и да си дочекаме уште многу успеси заедно :)

Ке има поќе таман сеа сум по слободен и таман ке постирам повеќе :) ....

Денес нашиве имале затворен тренинг без топка само трчкале онака (атлетски тренинг) на вештачка трева и се спремале утре за пријателската со Lucenta????Утре во 12:30 играме пријателска со нив и после во четврток ни почнува сезоната 2011 официјално со натпреварот против парма дома на олимпико.Че ги згазиме.

--- надополнето ---

И красич го освои второто место за најдобар играч во досегашниот дел од сезоната според goal.com (шит.ком)

Кристијано Роналдо го освои првото место со 31% од гласовите додека красич второто место со 30% од гласовите.Битката се водела до последен момент ама роналдо сепак победи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom