Недела 15 часот на гости кај Киево.
еми шо треси глуписти коментаторо дека во јануари е следната? да не е напиен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Недела 15 часот на гости кај Киево.
Toa ми е и мене зборот, и ја скокам и урлам редовно, али ова беше врвот... Ауф..Кај мене скоканјето и урлањето е редовен ритуал на прославувањето на головите на Јуве, а ова вечерва беше врв, сигурно на 2 километри од куќата моја се слушаше како викам.![]()
Сисоко е тука да подели уште некој пас ако не забораи да подава до нареднатаТреба да се напомене дека на следната утакмица против Киево,Мело ќе биде суспендиран поради жолти картони.
еми шо треси глуписти коментаторо дека во јануари е следната? да не е напиен
Треба да се напомене дека на следната утакмица против Киево,Мело ќе биде суспендиран поради жолти картони.
Остај го ти него, слуши ме ти мене.![]()
Бранче ли коментираше?Да му даам диазепам и така ми остана сезонава не ми се троши или крофни да не сакаке игра сисоко другарче во форма влезе :smir:
--- надополнето ---
то гледам ијас на goal.com ама овај коментаторо ме збуне толку разбира :smir:
Бранче ли коментираше?Да му даам диазепам и така ми остана сезонава не ми се троши или крофни да не сака![]()
Ееее златен скајспорт хд :tv:Телма многу ме изнервираа денеска .. на секој аут, фаул, офсајд, корнер, гол аут, да се пуштало реклама бе ццц ..
Ееее златен скајспорт хд :tv: