Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
еми шо треси глуписти коментаторо дека во јануари е следната? да не е напиен

Коментаторот рече бидејќи Интер оваа коло не играше,заостанатата утакмица од оваа коло ќе ја изигра во Јануари.:smir:

Треба да се напомене дека на следната утакмица против Киево,Мело ќе биде суспендиран поради жолти картони.

И да не игра мело тука се маркисио или сисоко да покријат ..убо е и тој да одмори една утакмица не е страшно :-)

абе знајт кој беше тој црнецот мамата вгас да му ја ебам со го испровоцира на дел пиеро ?

Браво за целиот тим на Јуве, потполно заслужена победа.Тимот функционира одлично,а оваа сезона за разлика од минатата огромна е желбата за победа,и играчите го даваат максимумот до последната минута,а тоа на натпреварот против Лацио резултираше со победа.Красич уште еднаш се покажа дека е шампион и дека може со еден потег да реши натпревар,а и Аквилани изигра одлично.Мело и Аквилани одлично го чуваа Хернанес.

Ништо бе не му даде и овој судијата денес беше...

епа зато се изнервира сисоко даде одличен пас ххх за победа и да му докажи на таглавенто дека и да сака да суди против јуве неможи хахаха

"Господине Зарате, како се чувствувате после натпреварот?"
- "Mалце како потресени да ви кажам право!"

:pos: :pos:

Гледам пола од вас ќе ги избркале од дома заради викање. Кај мене пак дома беше вистинска навивачка атмосфера. Татко ми за Лацио со уште еден другар исто така за Лацио, брат ми за Милан (навиваше за нерешено), јас за Јуве со уште еден другар, и двајца другари за Интер (ме поддржуваа мене, односно Јуве, не за друго, имаа 1 во кладилница). Лудило, аааааааааааа уште не можам да се соземам!!! Красич мајсторееееееееееееееее!!!

Честитки за победата!!!
Со триумф над еден од главните конкуренти за првите позиции се стабилизира ситуацијата воклупот!
И повторно Красич ве вади... момчето е вредно злато за Јуве годинава!

Гледам пола од вас ќе ги избркале од дома заради викање. Красич мајсторееееееееееееееее!!!

Кај мене и после 10 години викање, уште не можат да се навикнат, макја ми дотрчува уплашена: слушнав дерење, ти ли беше, не ме плаши вака...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom