Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене скоканјето и урлањето е редовен ритуал на прославувањето на головите на Јуве, а ова вечерва беше врв, сигурно на 2 километри од куќата моја се слушаше како викам. :D
Toa ми е и мене зборот, и ја скокам и урлам редовно, али ова беше врвот... Ауф.. :)

ќе ме избркаа од дома мене,у пм вака се неамд ерено од јуве-реал у полуфинале коа ги згазивме.:vozbud:

Треба да се напомене дека на следната утакмица против Киево,Мело ќе биде суспендиран поради жолти картони.

Треба да се напомене дека на следната утакмица против Киево,Мело ќе биде суспендиран поради жолти картони.
Сисоко е тука да подели уште некој пас ако не забораи да подава до наредната :pos:

ке игра сисоко другарче во форма влезе :smir:

--- надополнето ---

Остај го ти него, слуши ме ти мене. :)

то гледам ијас на goal.com ама овај коментаторо ме збуне толку разбира :smir:

ке игра сисоко другарче во форма влезе :smir:

--- надополнето ---

то гледам ијас на goal.com ама овај коментаторо ме збуне толку разбира :smir:
Бранче ли коментираше?Да му даам диазепам и така ми остана сезонава не ми се троши или крофни да не сака :pos:

Милош, Милош, Красич, Красич!!!!! :)

Ќе беше грев да не се победеше. Само Јуве играше цела утакмица, и иако требаше да се наполни мрежата на Лацио, сепак победа си е победа!

Бранче ли коментираше?Да му даам диазепам и така ми остана сезонава не ми се троши или крофни да не сака :pos:

на телма гедав, таму е бранче? ако е тој да му дам ијас од бабами апчина има какви сакаш хаха:pos2:

Телма многу ме изнервираа денеска .. на секој аут, фаул, офсајд, корнер, гол аут, да се пуштало реклама бе ццц ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom