Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за што да се радувам повеќе сега......Се е Priceless и победата и второ место и конечно повторно во конкуренција за скудетото и КРасич што на нозе ја крена цела публика и СИСОКООООООООООООООО

радвајсе на победата братче и радвајсе дека марота го донесе красич на то најпоке радвајсе :vozbud:

Леле Сисоко пас хаха ко да е најбоље плејмејкер одма му рипа цена

Секоја чест за играта денес, играа многу добро, напаѓаа и се исплати .. им се насмевна среќата на крајот :)
Juventus 2 - 1 Lazio
untitled.JPG
Красич е ѕвериште :vozbud:

M I L O S --- K R A S I C ! ! !
Krasic-Juventus-milos-krasic-17147837-480-294.jpg

Форцаа Јуве, Форцццааа Красич.. Браво Милошеее ! ! !!

Мора со таков карактер да продолжиме на секоја утакмица да играме т.е. до последниот свиреж на судијата.Денес така изигравме и никогаш не треба пред време да се предадеме,само така ќе си дојдат работите на свое место.

Гледав до 92ра, и кога ја одбрани муслера таа топка се изнервирав и изгасив :) Коа после глеам резултат 2-1, здивев :D

Aуф каков момент... вака немам скокано и урлано којзнае од кога. Mojве уште се крста у дневна...

Tоооооооооооооооооооооооооо царе Kras-Plej :smir:
Sissoko
:cuc::cuc::cuc::cuc:

Редно беше и нас еднаш да не послуже среќата на крајот :)

Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова е мојата моментална емоционална состојба, поопширно мислење во текот на ноќта или утре. Поздрав бјанконери :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom