Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол!!!!!

Лелел!!!!!!!
Ги уби! Аууууууууууууу, сосема заслужено. Па таа среќа конечно ги напушти
Браво и за Сисоко, одлична асистенција. Се багоса чоеков

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Честитки,не за друго ја имав 3+ хахах

Фала брат многу заслужена пбоеда денеска, можеби не требаше на ваков начин во последна минута ама немаше да биде фер да не земеме 3 бода.Еве сме зад вас сега на табела....

Ве поздрави Чави Сисоко со пасот до Красич! Му простувам на дечкото за секој промашен пас, ауф каква ерупција еј! Ова е Јуве!!! Секоја чест за тимот, браво! Бенитез, е ова е карактер!!!

Милошшшшшшшш Красииииииииич овој Бергоми напна цело време мунто браво муслера еве ти го муслера ххахаха Гранде Милош

леле сисоко влезе и асистенција човече не ми се верува хахахаха

Незнам за што да се радувам повеќе сега......Се е Priceless и победата и второ место и конечно повторно во конкуренција за скудетото и КРасич што на нозе ја крена цела публика и СИСОКООООООООООООООО

Красииииииииииииииииииииииииииич :)

грмиме,ѕверови сме :vozbud:

Нека ни е честито победата.Оваа утакмица повеќе од заслужено победивме а за судијата немам коментар освен да му е*ам се по список.Соренсен изигра одлична утакмица денес и по незнам кој пат потврди дека иако не е десен бек сега за сега ни е најдобро решение таму.Красич - непроценливо богатство.:back: Форца Јувентус.:ojea:

УФФФФФ МЕЧОооотт. Ми замина пакетчето со лексилиум :pipi:
Очекував нешто покреативно од лацио а не вакво катанаџо, ако играт вака и со другите се чудам како дават голој. Судијата ММЕ. Не искасапија а овај еден жолт не подели, и капак не свирна фал над Сторари за голот.

Алал да му е на ДелПјеро за слободниот на крај, мислев нее до толку безобразен од онде на гол да шутира :D

Красич ЗВЕР

Јуве карактер ова ми се бендиса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom