Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак мислам дека е подобро да останеме во игра. Под услов да играат децата од примавера, нека набиваат искуство. Ако успеат да стигнат до некоја висока фаза, нека превземат постариве и да побаме да го освоиме и ова. Kaков таков - трофеј е... :)

abe vlatdce vlatdce ne znam zosto go potcenuvate tolku ovoj trofej, sosem dobar e
a i milam deka juve ke odi na pobeda, posto ke zeme kakvi takvi pari i nema da se izbruka uste tolku
baska i sega se osvezivte vlegovte u forma:toe:

изгледа Алекс ќе остане во Јуве и наредната сезона.....човекот заслужува да се повлече со трофеј........

изгледа Алекс ќе остане во Јуве и наредната сезона.....човекот заслужува да се повлече со трофеј........
Toj e legenda i posle zavrsuvanje na karierata ke bide del od JUVENTUS :smir:

Давид не ме плаши, знам дека никогаш не би прифатил, ама онај агентон негов........пес мајка да му ебит.

мислам дека е чиста шпекулација

--- надополнето ---

диего изјави дека нежали што си заминал од јуве дека уште 1000 пати да му понудат од волф ке оди таму исто така изјави дека имале одличен тим кој е составен од индивидуалци дека не требело да бидат 13 туку во врвот на бундес лигата линк тука

ДЕМОНСФАЛЛ;3927511[COLOR=Silver напиша:
[/COLOR]диего изјави дека нежали што си заминал од јуве дека уште 1000 пати да му понудат од волф ке оди таму исто така изјави дека имале одличен тим кој е составен од индивидуалци дека не требело да бидат 13 туку во врвот на бундес лигата линк тука

Прочитав дека имат шанси да оди во Галатасарај. Кај и да појт ќе упропастит и тим и све.:)

Прочитав дека имат шанси да оди во Галатасарај. Кај и да појт ќе упропастит и тим и све.:)

абе добар е диего не викам не но еве има овие 2 сезони не му иде ај валда ако го земат Галатасарај ке му тргни шо чисто сумјам

моментално во познан е - 11 степени и дува ветер од исток со 35 километри на час

Сеедно ми е како ќе заврши натпреварот денеска,но најважно е никој од играчите да не се повреди.Сигурно и студеното време што се најавуваше изминатите денови ќе претставува дополнителен товар врз играта на играчите.ФОРЦА ЈУВЕНТУС.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom