Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ги напраивте играчиве како стаклени да се да не се ризикува да не се замараат...Да сум јас манаџер би им кажал да гинат таму за победа.Незнам зошто ја потценувате ЕЛ.Меѓу фаворити сме и треба да го оправдаме тоа.Исто така доста време немаме трофеј и ЕЛ и по цена на калчото би сакал да ја освоиме.Топ 4 да бидеме во Италија што е повеќе од реално,ЕЛ да се изигра најдобро можно,а за Купот да се воигрува ке има кога да го освојуваме во подобри времиња.Очекувам конечно победа вечер:toe:

JUVENTUS (4-4-2):
Manninger
Camilleri - Bonucci - Chiellini - Traorе
Krasic - Marchisio - Sissoko - Pepe
Del Piero - Iaquinta
најверојатно овај состав ке биде според туттојуве

Наводно Јувентус побарал од УЕФА да се откаже натпреварот поради многу јако сонце, најмногу заради безбедноста на играчите.

20:27 - Confirmation of the starting eleven of Juventus (4-4-2):
Manninger
Camilleri Bonucci Chiellini Traore
Krasic Marchisio Sissoko Pepe
Del Piero Iaquinta

Времево е :tapp::tapp::tapp::tapp:

Греота бе играчиве наши пред се'. Со стегачи на уши цел тим играат за да не им биде ладно.
Другине се навикнати, не им е проблем.

Ни го бапнаа. Запеза се условите.

Киксна Келини. :/ конечно и тој да погреши :)

Траоре не ми се свиѓа, барем засега.

Ни го бапнаа. Запеза се условите.

Киксна Келини. :/ конечно и тој да погреши :)

Траоре не ми се свиѓа, барем засега.

Нека греши уште колку сака, ќе му простиме ние. Џабе ќе се игра ова. Красиќ на натпревар од ЛЕ-во 1 месец у Аут беше. Подобро да се испадне, фокус Серија А и место у ЛШ да се избори, а ако се има и малку среќа титула здравје Боже.

Camilleri за сеа добро игра момакот имат само 18 години од тоа што можам да видам Сисоко сеа убо изигра браво за проигрувањето со Красич

Времево е катастрова. Загревање на мускулите на оваа тепмература НЕ, совршено за повреди. Нека си трчкаат лагано играчиве, нека се пазат од повреди, ако може да се извади некој резултат случајно арно, ако не пак арно. Знаеме колку проблеми ни донесе овој еб*н куп, чие значење е 1/10000 од Скудетото!

Ќе ја свртите бе,има време,само условиве за игра се катастрофални сега за сега....Поздрав:smir:

Ме интересеира колку 100% шанси треба да имаме за да дадеме гол, исти меч како со Фиорентина. Колку и да е безначаен купов да дозволиме вакви бламажи со Лех е срамота, иако играта е добра :toe:
Незнам како повеќето сакаат да изгуби ЈУВЕ. Па и куп на италија да играме никогаш не би рекол да изгубиме меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom