Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Screen-shot-2010-11-08-at-4.09.11-PM.png

^ La ragazza perfetta! :back:

на новиот стадион е сликата??

за новиот стадион ке почекаш до мај или јуни:smir:

знам бе друже дека до мај јуни треба да чекаме ама несум во тек до кај е градбата па се изненадив си реков да не се стигнати до тука

знам бе друже дека до мај јуни треба да чекаме ама несум во тек до кај е градбата па се изненадив си реков да не се стигнати до тука
Олимпико е се гледа добро новиот уште се гради

хехе :smir: само ти кажувам како е шо е ова е најверојатно на олимпико сликано

јас да ви кажам право ич го некам олимпико лоши спомени ни носи така да некам да го гледам чекам шо побрзо да се преселиме :smir:

Takodje treba uzeti u obzir i to da je Del Piero više puta naglašavao da mu je velika želja da karijeru završi u dresu Juventusa i to na novom stadionu koji je trenutno u izgradnji i biće spreman za narednu sezonu tačnije za sezonu 2011/2012.

Пингвини умираат на -23, овие фудбал ќе играат.

Изгледа тука Красич ќе игра за сите. Навикнат е чоекот. Во Русија играше. Таму е далеку од поарно него сеа што се дешава со температуриве.

Момци, пак без мотивација ке гледаме фудбал, освен Красиќ ако не спаси и направи нешто, ама не сакам пак да се повреди. Незнам каква игра да очекувам сега од Јувентус, али ке видиме.

Ке не дават на ОБН, утре во 21:05.
А ова со температурава е ... :/

Мислам дека сите 6 натпревари ќе ги изиграме нерешено и со тоа ќе се збогуваме од овој мизерен куп :).Прв пат во мојот живот утре ќе го гледам Јуве со намера да не победат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom