Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Аквилани вчера почуствувал болка во неговата десна нога,и не сакал да ризикува и побарал измена од Дел Нери.Најверојатно таа е и причината поради која одлуката на Дел Нери да не го стави во игра Дел Пиеро во последен момент.Утре ќе бидат извршени медицински тестови. Првичното мислење на докторите е дека не е ништо сериозно,но утрешните тестови ќе ја дадат конечната одлука. линк
Сосема исправна одлука на Дел Нери се надеваме не е ништо посериозно

Еве се огласил мистер Моџи http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=34659 колку што разбрав вика дека Палермо и Рома засега играат најдбоар фубдал во Италија, а за Морати и за Интер кажува дека ќе почнат да поведуваат кога ќе се измисли ново Калчополи 2 нивната ера заварши исто така радосен е што Јуве добро одигра во Џенова иако бил тежок натпреверот, исто така многу му е жал за финансиската кирза што ја имаат во Болоња бидејќи му биле големи пријатели

П.с Толку можев да разберам ако некаде сум згрешил некој нека ме исправи

Хехех ќути бе каков зицер утнав такво нешто на Давид не му се десило али уз брзање за да ги стигнеме праевме аматерски грешки!! :kesa:
Иначе фала многу за поздравот и ќе глеаме следната утакмица да си го обелиме образот против кој и да играме :)

Ај бе па и ти, не бевме толку лоши :), јесте да не изигравме нешто посебно али се држевме доста време, за прва собиранка солидно е :wink:

--- надополнето ---

Juventus_M,TENK, другите не да не ми текнуваат ама ич како им се никовите ан форум
а да и KokiTrezegoal.

п.с. Кирца пиши се сам :helou:

Што има да се пишувам позната фаца сум ја :music3:

Олоф Мелберг,можно е да се врати во Италија во Јануари и тоа во тимот на Лацио.Се шпекулира дека Лацио ќе го доведе поранешниот играч на Јувентус за 1.5 милиони евра.линк

--- надополнето ---

Коболи Џиљи изјави дека најмногу жали што не успеал да го убеди Дешамп да остани тренер на Јувентус. линк

Јас на овие не вервам на фоотбалпрес но сепак добар ке биде ангазманот на Суарез

И јас мислам дека би било добро и ако овие од управа треба да бидат претпазиливи да не испадни втор Хунтелар како што му се деси на Милан, Хунтелар во Ајакс се растури од давање голови, кога дојде во Милан се изгуби целиот

Ај бе па и ти, не бевме толку лоши :), јесте да не изигравме нешто посебно али се држевме доста време, за прва собиранка солидно е :wink:

Да да, али можевме и боље сеа следната ако не тепаме ја мењаме управата! :pos2:
Иначе за DangerouzZ бујрум следниот викенд со Интер мислам играме, а за кондиција не бери гајле има измени клупа. :pipi:

И јас мислам дека би било добро и ако овие од управа треба да бидат претпазиливи да не испадни втор Хунтелар како што му се деси на Милан, Хунтелар во Ајакс се растури од давање голови, кога дојде во Милан се изгуби целиот
За хунтелар ке извиниш.Хунтелар ираеше феноменално во Ајакс,подоцна во Реал Мадрид за половина сезона од клупата даде 9-10 гола што е солидно во однос на минутажата(во репреентацијата играе цело време супер),замина во милан не се снајде бидејки нему се даваше можност да се докаже нон-стоп беше на клупа он,нешто слично со инзаги се уверивме во него во натпреварот против реал акде за 20 минути даде 2 гола и го спаси миалан и не само тиа натпревар заслужува таква зверка да играе многу повеке.Да се вратам на Хунтелар еве го во Шалке пак дава голеви и во репрезентацијата.
п.с да се рече дека Амаури не се снајде ајде во ред бидејки нон стоп играе или играеше и беше право магаре во хеланки .

Да да, али можевме и боље сеа следната ако не тепаме ја мењаме управата! :pos2:
Иначе за DangerouzZ бујрум следниот викенд со Интер мислам играме, а за кондиција не бери гајле има измени клупа. :pipi:

Ova za so baern zborite???

Еве се огласил мистер Моџи http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=34659 колку што разбрав вика дека Палермо и Рома засега играат најдбоар фубдал во Италија, а за Морати и за Интер кажува дека ќе почнат да поведуваат кога ќе се измисли ново Калчополи 2 нивната ера заварши исто така радосен е што Јуве добро одигра во Џенова иако бил тежок натпреверот, исто така многу му е жал за финансиската кирза што ја имаат во Болоња бидејќи му биле големи пријатели

П.с Толку можев да разберам ако некаде сум згрешил некој нека ме исправи

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4cee-9fbc-c5a5ffcd9eed&ln=3&typeBack=Италија Eve

Директорот на Џенова плаче поради тоа што Маркизио беше повлечен од ПРИЈАТЕЛСКИОТ натпревар на репрезентацијата како мерка на претпазливост, а после тоа играл против Џенова. Истото важи и за Красич.

Колку треба да си патетичен за да дадеш ваква изјава...

п.с. на Маркизио му беше дијагностициран проблем од самите доктори на репрезентацијата, а не од тие на Јувентус.

За хунтелар ке извиниш.Хунтелар ираеше феноменално во Ајакс,подоцна во Реал Мадрид за половина сезона од клупата даде 9-10 гола што е солидно во однос на минутажата(во репреентацијата играе цело време супер),замина во милан не се снајде бидејки нему се даваше можност да се докаже нон-стоп беше на клупа он,нешто слично со инзаги се уверивме во него во натпреварот против реал акде за 20 минути даде 2 гола и го спаси миалан и не само тиа натпревар заслужува таква зверка да играе многу повеке.Да се вратам на Хунтелар еве го во Шалке пак дава голеви и во репрезентацијата.
п.с да се рече дека Амаури не се снајде ајде во ред бидејки нон стоп играе или играеше и беше право магаре во хеланки .

Во ред се согласувам со тебе поточно за амаури, али јас не сакав да го навредам Хунтелар дека е слаб реков дека не се снајде добро во Италија кој што и ти истото го потврди јас само направив споредба.

--- надополнето ---

xaxax, Да видов ама го објавија подоцна

Директорот на Џенова плаче поради тоа што Маркизио беше повлечен од ПРИЈАТЕЛСКИОТ натпревар на репрезентацијата како мерка на претпазливост, а после тоа играл против Џенова. Истото важи и за Красич.

Колку треба да си патетичен за да дадеш ваква изјава...

За брзо време сите ќе почнат да плачат.:)

Buffon počinje sa treninzima u Vinovu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom