Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус е заинтересиран за десниот бек на Наполи Зунига линк.

Добар е али тие бараат астрономски суми .. најдобро од кај нив ништо да не се купува..

Ама затоа тука е Mr. Marotta кој што може секого да "издрибла" и да го доведе Зунига, Па да го исплаќа на рати .хехе :icon_lol:

Ама затоа тука е Mr. Marotta кој што може секого да "издрибла" и да го доведе Зунига, Па да го исплаќа на рати .хехе :icon_lol:

со марота е се могуќе хахаххах сепак мислам дека ке биди добар за во јуве незнам ке видиме во јануари

Јувентус е заинтересиран за десниот бек на Наполи Зунига линк.
Ова да се зема ке биде многу добро. Башка подобар о од Мота, има добри техники за во напад. Кога го гледам Наполи нон-стоп е по десната стран и напред и назад. Само ова се секојдневни ваљда шпекулации ништо не е заитнересирано онака експресно и официјално.

Незнам зошто цело време се пишува дека нападот ни е најслаб од целиот тим кога сме нај ефикасни во Серија А

Јувентус-25
Милан,Наполи,Палермо-22 :smir:

Можеби би требало да се засилиме на двете бековски позиции?Гросо не го гледам како долгорочно решение.МОте мислам дека досега го кажа своето.Де Чеље почна да се подобрува ама повредава го скина.Григера исто,изигра неколку добри партии па се повреди.

од досегашниот дел на сезоната јас од овај јуве сум задоволен не дека играта цута или нешто но сепак има подобрување во играта да започнам со некоја анализа на ланскиот јуве и овај на гол го имавме манингер додека беше повреден буфон примавме мизерни голој годинава го добивме сторари кој одлично се вклопи во формацијата на дел нери лани на бековските позиици ги имавме касерес и гросо за касерес ми е криво што не го одкупивме момчето играше добро и асистираше и постигна 1 гол против лацио гросо на почетокот од ланската сезона почна добро имаше 2 3 утакмици добри потоа пласна неговата игра убаво кажа еднаш fossil до пред 4 години го сметаа за херој сеа плукет по него .. то е то лани на централните позиици ги имавме канаваро и киелини јес да канаваро беше во години и тој имаше неколку добри утакмици киелини неам коментар неколку сезони е командант на одраната на јуве сеа го иаме истиот тој киелини надоплнет со бонучи а во одбраната го иаме сеуште недокажаниот соренсен кој игра исто како касерес касерес му е природна позиција да игра централен дефанзивец а во јуве играше лев бек во уругвајската репрезентација игра десен бек на 1 2 утакмици касерес под водсвто на закерони играше лево крило ако добро се секавам со неговиот систем на игра 3 4 3 . за средниот ред што да кажам тој е мн подобар од тој ланскиот лани ги имавме каморанези диего сисоко мело маркизио џовинко годинава ги неаме камора диего и џовинко но ги иаме пепе мартинез аквилани красич кој со нивните игри надоврзани со мело и маркизио наликуваат на овај јуве кој ги имаше во средина камора емерсон виеира недвед но сепак мислам дека сме далеку од тој јуве има уште мн работа да се поправа за нападот мое мислење е дека не требеше да се предомисли трезеге да си оди бидеќи негова беше одлуката требеше да биди продаен амаури кој лани и оваа сезона покажува слаби игри во дресот на јуве кваљарела уште кога беше тренер капело дури и раниери изјавуваше дека сака да игра во дресот на јуве то е то дел пиеро е добар само за од клупа нешто слично како рајан гигс во манчестер јунајтед годините го газад мора дасе донеси млада крв во нападот немора да биде тоа од типот на меси роналдо или некој други јас лично сакам да го вратиме чиро имобиле од сиена сакам да го видам во тимов бамба кој игра перфектно во младинската школа игра на позиција бек ако не се лажам овај јуве му треба 2 добри бека и 1 2 напагачи бидеки дел пиеро е веке стар неможи 90 мин да игра јакинта е добар но нема константост амаури секоја 2 3 утакмица е повреден така да мислам ова е то што ни фали

буфон
касерес канаваро киелини гросо
каморанези мело сисоко
диего
амаури јакинта​
претежно овај состав беше лани имаше измени не викам не али во споредба со овај годинешниов
сторари
соренсен/мота бонучи киелини пепе/де чегље
красич аквилани мело маркизио
кваљарела дел пиеро​
има и во овај состав измени али од прилика ви кажувам како стои јуве ... мислам дека на добар пат сме да го вратиме онај стар јуве но сепак ке кажам уште 1 до 2 години ке ни бидат потребни да го направиме повторно онај стар јуве ова е само почеток во агњели верувам па видам што мислење имате вие

zalno za eden takov golman da e tolku potcenuvan pa i uste onaj guner muner ide tuka i vika so bara da brani storari
ah be dete dete od leman edna-do dve sezoni arsenal nema takov golman kako storari

mene mi e omilen golman ovoj tip mislam deka da se vikase bufon sega bi bil moze i najdobar golman vo svetot ali ete nekogas imeto klubovite vo koi igral do vcera i likot se vazni
a ne kolku dobro brani
krivo mi e samo kolku milan go prakjase na pozajmici vo cagliari, levante, fiorentina pa i vo sampdorija kaj sto stana najdobar golman vo italija za minatata sezona i posle vi go prodadoja vas za 4 miliona se izlazaa za parite a go zemaa botot amelia

zalno za eden takov golman da e tolku potcenuvan pa i uste onaj guner muner ide tuka i vika so bara da brani storari
ah be dete dete od leman edna-do dve sezoni arsenal nema takov golman kako storari

mene mi e omilen golman ovoj tip mislam deka da se vikase bufon sega bi bil moze i najdobar golman vo svetot ali ete nekogas imeto klubovite vo koi igral do vcera i likot se vazni
a ne kolku dobro brani
krivo mi e samo kolku milan go prakjase na pozajmici vo cagliari, levante, fiorentina pa i vo sampdorija kaj sto stana najdobar golman vo italija za minatata sezona i posle vi go prodadoja vas za 4 miliona se izlazaa za parite a go zemaa botot amelia
Остај друже што мисли Гуннер,може да сонува он за голман како Сторари. Него мене ме фаќа жал за човекот уште сега,еве го Џиџи почна да тренира,ке се врати во Јануари и Сторари ке го седни на клупа,каква Штета,заслужува човекот да биде прв голман во Голем клуб како Јуве...Заслужено избран за најдобар во моментот,поготово во Италија е далеку пред сите други голмани.....

--- надополнето ---

буфон
касерес канаваро киелини гросо
каморанези мело сисоко
диего
амаури јакинта​
претежно овај состав беше лани имаше измени не викам не али во споредба со овај годинешниов
сторари
соренсен/мота бонучи киелини пепе/де чегље
красич аквилани мело маркизио
кваљарела дел пиеро​
има и во овај состав измени али од прилика ви кажувам како стои јуве ... мислам дека на добар пат сме да го вратиме онај стар јуве но сепак ке кажам уште 1 до 2 години ке ни бидат потребни да го направиме повторно онај стар јуве ова е само почеток во агњели верувам па видам што мислење имате вие
Добар и обилен пост,добра компарација,само ке додадам уште една мала споредба,која мислам дека вреди најмногу...

Стара Управа - блан + секо + коболи џилји
Нова Управа - Ањели:cuc: + Марота:cuc: + Недвед:cuc:

Ова е груба споредба, знам, Блан е сеуште во управа,но има сосем друга улога,финансиски менаџер.Мање битно.
Сепак разликата во управите е очигледна,астрономска да не кажам, ја гледаме и ја чувствуваме на секој натпревар,и тоа е тоа што ни фалеше најмногу според мене,оваа управа која ја имаме сега.

Tutor,да си финансиски менаџер не е мање битно :).На крајот од сезоната клубот треба да испадне во плус и од тој плус и од продадени играчи да купи нови.Мислам дека Блан функцијата финансиски менаџер си ја врши одлично.Тоа се покажува и со напредокот со новиот стадион.Според мене тој беже поставен на функција претседател бидејќи во тој момент не можеле да најдат подобар во тогажната управа :smir:

Tutor,да си финансиски менаџер не е мање битно :).На крајот од сезоната клубот треба да испадне во плус и од тој плус и од продадени играчи да купи нови.Мислам дека Блан функцијата финансиски менаџер си ја врши одлично.Тоа се покажува и со напредокот со новиот стадион.Според мене тој беже поставен на функција претседател бидејќи во тој момент не можеле да најдат подобар во тогажната управа :smir:

Абе мање битно зашто ја нема таа моќ на одлучување како лани.Сега е финансиски менаџер и ке си ги гледа финансиите само.Лани имаше поголема улога а поима немаше како да ги среди тие работи и видовме што се случуваше.

Според Германскиот 4-4-2, Јуве и Реал Мадрид веќе имаат постигнато договор за Бензема во Јануари. Во Јануари играчот ќе пристигне на позајмица во Јуве до Јуни,а потоа Јуве ако реши ќе може да го купи за 22 милиони. линк

Според Германскиот 4-4-2, Јуве и Реал Мадрид веќе имаат постигнато договор за Бензема во Јануари. Во Јануари играчот ќе пристигне на позајмица во Јуве до Јуни,а потоа Јуве ако реши ќе може да го купи за 22 милиони. линк

Пак позајмица :)

Maрота најголемото засилување на јувентус во летниот преоден рок покажува дека беше вистински избор за таа позиција.Покажува дека е вистинскиот човек кој може да го врати јувентус на старите добри патеки.Ако и овој трансфер стане реалност во јануари и амаури да успее да го продаде некаде тогаш дефинитивно требада му дадат 2 пати поголема плата и да се стави и неговото има на звезда на новиот стадион.

--- надополнето ---

Хахахахаххахахахахахаааааааааааааааааааааааааа.:shok:
БЕРБАТОООООООООООООВ???:zver::pop::pop::pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom