Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus_M,TENK, другите не да не ми текнуваат ама ич како им се никовите ан форум
а да и KokiTrezegoal.

п.с. Кирца пиши се сам :helou:

без коки нашиот трезеге каде ??? нема никаде поздрав голем до него т.е до сите што ги бранат боите на јуве од кајгана

Али тој шо ја пушти идејата за тунирот нигде го нема сеа,ни на форум ни на фб.Го голтна земјата изглеа,тоа дека челзи губат многу ваљда :pos2:

Не ми е јасно како Зампарини се откажал од Кавани за колку го купија?Ни фали некој таков ама тешко да дојде догодина!Обично погодувам кој би дошол ама овој пат Марота што и да реши нека биде така само Форлан да не биде.Траоре и Соренсен ако се уклопат нема да има потреба од бекови уште подобро башка плус Григера и Де Чеље се повредени.До година само да се најде замена за Мота пошто е најслаб!

Не ми е јасно како Зампарини се откажал од Кавани за колку го купија?Ни фали некој таков ама тешко да дојде догодина!Обично погодувам кој би дошол ама овој пат Марота што и да реши нека биде така само Форлан да не биде.Траоре и Соренсен ако се уклопат нема да има потреба од бекови уште подобро башка плус Григера и Де Чеље се повредени.До година само да се најде замена за Мота пошто е најслаб!

До некаде си во право но сепак марота си ја знае работата ..

без коки нашиот трезеге каде ??? нема никаде поздрав голем до него т.е до сите што ги бранат боите на јуве од кајгана

Хехех ќути бе каков зицер утнав такво нешто на Давид не му се десило али уз брзање за да ги стигнеме праевме аматерски грешки!! :kesa:
Иначе фала многу за поздравот и ќе глеаме следната утакмица да си го обелиме образот против кој и да играме :)

Хехех ќути бе каков зицер утнав такво нешто на Давид не му се десило али уз брзање за да ги стигнеме праевме аматерски грешки!! :kesa:
Иначе фала многу за поздравот и ќе глеаме следната утакмица да си го обелиме образот против кој и да играме :)
пораз во ред али сепак си дел од тимот кој ги брани боите на јуве од кајгана ... не да ме сватиш погрешно респект шо се нафаќаш да ги браниш боите на јуве :smir:

пораз во ред али сепак си дел од тимот кој ги брани боите на јуве од кајгана ... не да ме сватиш погрешно респект шо се нафаќаш да ги браниш боите на јуве :smir:

Не бе па и ти како погрешно уживај :) Добредојдена ни е поддршка не се секирај :):)

Да прашам ваке ка неиформиран.

Што беше финтава со трчањево на Красиќ низ цел терен за да се гушно со Брацо Салихамиѓиќ ??

Пишуеше некоја посебна причиња, или таке се само другарчиња ??

Што беше финтава со трчањево на Красиќ низ цел терен за да се гушно со Брацо Салихамиѓиќ ??

Ex - Yu ???

Колку што знам само се другарчиња, не прочитав дека има некоја посебна причина.

Аквилани вчера почуствувал болка во неговата десна нога,и не сакал да ризикува и побарал измена од Дел Нери.Најверојатно таа е и причината поради која одлуката на Дел Нери да не го стави во игра Дел Пиеро во последен момент.Утре ќе бидат извршени медицински тестови. Првичното мислење на докторите е дека не е ништо сериозно,но утрешните тестови ќе ја дадат конечната одлука. линк

Све ми се чини дека ви треба еден поискусен универзалец у тим м ? Ако има сигурно за викендов би можел да си откажем некој работе за да дојдем да исплескамо некој противнички фан клуб пошто со годиништа се замарав со мал фудбал иако сеа малце сум паднат кондиционо периодов, односно последниве 2,3 месеца :)

Фиорентина e заинтресирана за Услугите на Мартинез и Сисоко, ај Сисоко нека го продат али Мартинез мислам дека би требало да остани да не се продава дечкото уште не можи да се докажи го мачат повредите и Мартинез би можел да се искористи за втор напаѓач SS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom