Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично прво полувреме за Јуве. Единствено не ми се допаѓа што им ја препуштивме играта на Џенова после двата гола. Треба да ги дотолчиме и така не знаат кај тераат. Очекувам барем уште еден гол на почетокот на второ за мирна завршница.

Добро прво полувреме посебно за Красич, Аквилани и Маркисио а и другите сите се на ниво. Како и да е цела лева страна на Џенова е пожолтена и Красич сега полесно ќе може да минува во спротивно Калаѕе или Крисито ќе одат во соблекувалната порано :vozbud:

Ке ги извади, неможе вака не е хумано ова красич што го прави :pos2:.Си проаѓа меѓи нив двајца како сака, како покрај мали дечиња.Ке ги извади и ке стави некој само колку да има право на жолт картон:pos:.Иначе средината ни е феноменална.Аквилани :zver:, маркизио, мело, да не набројувам целата средина функционира одлично.

Нема боље средина во серија А во моментов!Уште малце на одбрана да се поработи ќе биде топ

Абе овој Јакинта теле бил еј, незнае топка да прими како што треба, милион топки упропасти.Ке водевме 4-0 да знаешше да се снајде т.е не требаше да се снајде него само просто да шутира а он усра све.

Одлично прво полувреме за јувентус, иако второво им го препуштивме играта на Џенова што мене малце ми се допаѓа, одлична измена што го внесе на Соренсен место Мота се надевам дека ќе го задржиме резултатот

Абе овој Јакинта теле бил еј, незнае топка да прими како што треба, милион топки упропасти.Ке водевме 4-0 да знаешше да се снајде т.е не требаше да се снајде него само просто да шутира а он усра све.

јас сум да го извади сеа каква шанса имавме сеа ама тое :@ ми се чини дека почнуваме да се повлекуваме како да сме задоволни со овај резултат

Соренсен откритие на годината, јакинта човеков или нема среќа или стварно незнае греота е човеков.Од толку шанси само он и амаури може да не дадат гол.

Соренсен откритие на годината, јакинта човеков или нема среќа или стварно незнае греота е човеков.Од толку шанси само он и амаури може да не дадат гол.

се сложувам со тебе за соренсен јакинта нема срека толку кваљарела ми делува мн повлечено за да игра јакинта шо знам треба да ги сменат позициите

се сложувам со тебе за соренсен јакинта нема срека толку кваљарела ми делува мн повлечено за да игра јакинта шо знам треба да ги сменат позициите

Дел Пиеро на местото на Кваљарела а Кваљарела на местото на Јакинта мислам дека денес ке беше кобен напад за Џенова.Со тие топки на јакинта Кваљарела ке дадеше гол сигурно а и алекс ке се снајдеше многу подобро на позицијата на Кваљарела.

Дел Пиеро на местото на Кваљарела а Кваљарела на местото на Јакинта мислам дека денес ке беше кобен напад за Џенова.Со тие топки на јакинта Кваљарела ке дадеше гол сигурно а и алекс ке се снајдеше многу подобро на позицијата на Кваљарела.
јас мислам дека јакинта и амаури ке бидат продаени во зимскиот или летниот преоден рок

јас мислам дека јакинта и амаури ке бидат продаени во зимскиот или летниот преоден рок

Дај боже, и еден нов напаѓач во тимот да се донесе и од младите мора на некој да му се даде шанса како на соренсен, и се надевам уште еден талент ке блесне.

Дај боже, и еден нов напаѓач во тимот да се донесе и од младите мора на некој да му се даде шанса како на соренсен, и се надевам уште еден талент ке блесне.

Би било одлично но сепак ни фали млад напагач

да не заборавиме дека Јакинта имааше подолго отсуство од терените......важна се гледа неговата желба за игра и мотивираност за овој клуб.....кој и да се донеси поголема ѕверка,Јакинта мора да остани-добрата конкуренција ќе придонеси и подобрување кај него,за разлика од Амаури кој е најголемо промашување во поновата историја

Честито нека ни е победата. Им ја препуштивме играта на Џенова во второво полувреме и во неколку наврати не послужи среќата. Сепак се на се, рутинска победа за трето место на табелата. За Соренсен, немам зборови, малиот игра како ветеран. Мислам дека може во иднина да стане столб на нашата одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom