Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И јас да сум на местото на Дел Нери не би ризикувал со Красич. Ако му речат докторите дека не е 100% фит нека не го реди ич.
Нека го остави Ланѕафаме, па да видиме како ќе се докажи и дали со право се жалеше и закануваше пред некој ден.:icon_lol:

како да не ги мешаш парите се шпекулира дека нема јувенутс ну 16 милиона а камоли 40 милиона за џеко во зимскиот преоден рок,не смее деа се земе матри тој ке биде како палоски минатата година.
п.с Џабе ке ти објаснувам кога не пратиш шпански фудбал и не разбираш,сакам да ти одјаснам реалноста и најдоброто решение за јувенутс оваа година да подигне некој трофеј.Дел пиеро го почитувам многу и не сакам никој да споредувам со него ама ке му биде многу мило ако некој од овие двајца + нијмар дојде за разлика од твојте лити мислења небаре навиваш за лече .
:nesvest: ,без нервози пријателе.Ти со некој друг си правел муабет за трансфер политика, си ме смешал со некој,прочитај поубаво, не ми е гајле ни за Џеко,ни Бензема ни Матри ни за Куртри, и што ми мешаш колку разбирам Шпански фудбал ? Не треба да си Гение за да видиш дека Кркич, нема ни десетина од големиот Дел Пиеро ,и никогаш нема и неможе да има, буквално различни стилови на игра имаат,и најважно од сеиграат на РАЗЛИЧНА ПОЗИЦИЈА.(точка)

:nesvest: ,без нервози пријателе.Ти со некој друг си правел муабет за трансфер политика, си ме смешал со некој,прочитај поубаво, не ми е гајле ни за Џеко,ни Бензема ни Матри ни за Куртри, и што ми мешаш колку разбирам Шпански фудбал ? Не треба да си Гение за да видиш дека Кркич, нема ни десетина од големиот Дел Пиеро ,и никогаш нема и неможе да има, буквално различни стилови на игра имаат,и најважно од сеиграат на РАЗЛИЧНА ПОЗИЦИЈА.(точка)

krkic e samo za dzabe krenata vreva spored mene a i plus pep ke go igrase dosea

Немат да му одговара на Кркич италјанскиот фудбал прва утакмица и ќе го испокршат... Кркич и Џовинко Се исти

Инаку фудбалерите денеска во 12 часот биле на ручек во Бароло место одалечено од Торино 5-60 КМ во ресторантот каде што работи мајками И од таму тргнале за Џенова:vozbud:

момци јас мислам дека красич не треба да биди од 1 ва мин да не се ризкува ако има потреба да се менува нешо ке се менува вака ... ке видиме утре очекувам тешка утакмица но секако победа ... со срека нека ние утре па се читаме после утакмица

никој не сака подолго отсуство на најдоброто освежување на тимот последните неколку сезони.....со нетрпение ќе ги очекуваме неговите нови настапи за кои знаеме дека ќе го даде максимумот

dilema koga bi bil martinez i grigera spremni ( kazuvaa deka e ) bi sakal da vidam :

Sorensen - Bonucci - Chielini - Grygera ( i toj e ok )

-Krasic - Melo - Aquilani - Traore/Marchisio-

---------Iaquinta ------Martinez-----

Nanivaci na arsenal na goal.com mi rekoa deka Traore bi bil super levo krilo i deka site atributi mu se na toa t.e. podobrena verzija na PDc ...samo slab vo odbrana :S

После мора да се потрудат малку повеќе и да стигнат до 3-те бода.После 3-те нерешени со Болоња, Бреша и Рома, редно е да победиме :)

Да биде искрен Соренсен е добар но не како бек туку како централен дефанзивец така да во иднина имаме добар играч на таа позиција, а како бек би бил корисен само во одбрана со тоа десното крило ќе треба сам да игра по десната страна и од таа гледна точка Мота е подобро да почне :)

Sostavot na Juventus protiv Genoa :

Storari , Sorensen , Bonucci , Chiellini , Grosso , Krasic/Lanzafame , Melo , Aquilani , Marchisio , Quagliarella , Iaquinta .

Idemo da pobedimo . Moja prognoza : Genoa - Juve 2 2.65 Konecen Rezultat : 1-2 !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom