Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Кваљарела е оправда довербата од раководството на Јувентус посбено од ДелНери скоро секоја утакмица е стрелец и знае многу да биде опасен во противничкиот гол за разлика од Амаури кој исто како да не е на терен според мене кога играат во напад кваљарела и Капитенот тогаш сме најопасни и секогаш на тие утакмици поведуваме и мислам дека на натпреварот со Џенова би требало ДелНери да стартува со овие двајца да го решиме натпреварот од прво полувреме, па за второ така лагано да го изиграме какоа со Чезена

--- надополнето ---

Абе Марота е царот ќе го сврти Замперини на малото прсте па за Пасторе ќе му исплаќаме на 99 рати по 100 Евра хахахахахаха

Брат дека е цар камо нека го сврти на Замперини и нека ни го донесе детето па да растура во напад како што расута во Палермо дај боже да е така али оној Замперини е заебан тип

значи сепак е автогол но за да бде гола доста езаслужен кваљарела инаку истиот играч што даде за романија гол си да де и авто :)

Според Скај 24 Красич нема да биде во комбинација за Џенова!Ањели и Недвед биле да го проследат денешниот тренинг.Претседателот на Палермо Зампарини проговорел за заинтересираноста на Јувентус за Пасторе изјавил дека можно е Пасторе да дојде во Јуве исто колку што е можно Дел Пиеро да премине во Палермо значи дека нема намера да го продаде на Јуве!

ова со Красич ич не ме аресва:toe:

брат се врати порано од предвиденото нека одмори уште овај меч па ке видиме за следниот со фиорентина .. колку ке биди спремен да не се ризикува

и јас сум да красич не се ризикува па после да неможе уште подолго време да игра...можеме и без него добро да играме

Според весникот Leggo, Јуве во Јануари ќе се обиде да го продаде Амаури,а да ангажира еден од Адебајор или Бензема. линк

*и да не доведат никој аман веќе со Амаури,изгубени се сите надежи и нервози во него......подобро некој младинец да го завземи неговото место ако не сака никој да дојде на зима....

лично не верувам дека некој сака да го ангажира

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=176d8c47-27bb-4f22-9bed-d0c8124b7467&ln=3&typeBack=default Запмарни не е нормален 70 милиони???? Замисли да го купиш Пасторе 70 милиони и Бејл 50 милони тоа чини 120 милино а со 120 милиони можиш да направиш соваршен тим кој би бил совршен за скудето

дури и повеке од совршен :D

--- надополнето ---

судија на натпреварот GENOA - JUVENTUS Emidio Morganti може некој да најде како стоиме со статистика со овај судија

дури и повеке од совршен :D

--- надополнето ---

судија на натпреварот GENOA - JUVENTUS Emidio Morganti може некој да најде како стоиме со статистика со овај судија

Оваа игра ќе биде во 12:30 најглуп термин усте сонливи ќе гледаме

Амаури повторно се повредил денеска на тренинг линк :tapp:.Попладнево ќе се знае сериозноста на повредата.Не знам како уште го трпат Индијанецов,во Јануари треба под итно да се шитне:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom