Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Аквилани изјави дека не ја издал Рома,бидејќи Рома бил клубот кој решил да го продаде на Ливерпул за пари.Изјави дека кога е во Рим оди со крената глава, а дека својата иднина ја гледа во дресот на Јувентус,и бил многу задоволен од тоа што добивал голема поддршка од соиграчите и навивачите на Јувентус,а Рома му се само ривали.линк

Се шпекулира дека во Јануари може да биде ангажиран на позајмица Салваторе Бокети кој игра во Рубин Казан.Бокети може да игра како централен дефанзивец,а исто така и како лев бек.линк
Добар е Аквилани заслужува да биде откупен по секоја цена... Инаку добро ќе ни дојде засилување како Бокети ни фали играч таму ако се знае дека Легро е можно да си замине...:)

Добар е Аквилани заслужува да биде откупен по секоја цена... Инаку добро ќе ни дојде засилување како Бокети ни фали играч таму ако се знае дека Легро е можно да си замине...:)

јас мислам дека деновите на Легро во овај дрес на јуве се одбројани дека во јануари ке си замини во бари кој покажува интерес за неговите услуги

Топ тактика за со Џенова

--------Melo--------Aquilani-------Marchisio------------

----Iaquinta---------Amauri:kesa:-----------Quagliarella------

--- надополнето ---

И јас брат така вика али добро не изигра со аМаури кога му плативме 22 милиони за дрво. Од кој јас не би дал ни 12 за него..

Тогаш беше Секо и Блан изгубените.

Amauri ќе боде против Џенова! Ај хев а филинг! :wink:

Топ тактика за со Џенова

--------Melo--------Aquilani-------Marchisio------------

----Iaquinta---------Amauri:kesa:-----------Quagliarella------

--- надополнето ---

Тогаш беше Секо и Блан изгубените.

Да брат добро што се отарасивме од нив. Али за формацијава не верувам дека ДелНери ќе искочи со ваква формација бидејќи тешко е он дека ќе се откажи од 4-4-2 евентуално ако више биде приморан вака да игра

дада и лани вака немаше постигнато голој долго време па против Џенова распали со асистенциите од Касерес :toe:

Да не веруваш.Тешко дека ке направи такво нешто и оваа година.Ама сеедно што и да се случи на таа утакмица амаури во јануари треба да си пакува куферите

дада и лани вака немаше постигнато голој долго време па против Џенова распали со асистенциите од Касерес :toe:
Белким му лежи Џенова! :pos:...Инаку добро ќе е да го донесат Пасторе кејф ми прави овој играч има изнворедна техника и знае да задржи топка само овој неговиот претседател заебава 70М си мислиш Милош Красиќ е :vozbud:

Абе каков пасторе бе тој не мрда од палермо или ако си оди ке оди за сума со која можеш да купиш ако не цел барем 50% од добар фудбалски клуб.Во денешно време штом се јави некој млад талент како пасторе или бејл одма цената рипа 50+ милиони.Да се фокусираме на возможни трансфери еве адебајор да го земеме во јануари би било одлично.Не мора да го откупиме на крај на годината ако си донесеме некој подобар ама барем ке ни заврши работа и ке даде некој гол.Сигурно е подобар од Амаури телето.Во јануари имаме неколку цели а ако нешто во нападот се менува тоа мора да биде заминување на амаури и позајмица на адебајор шо би можело да конкурира за потег на годината на марота, тука конкурира и потегот- продажба на поулсен во ливерпул а аквилани на позајмица со можноста за откупување на договорot на рати.Мојот идол во бизнисот е Марота, In marota we trust

Јас сум сигурен дека Пасторе за 2-3 години ќе биде новиот Меси, така да ако го земате (во што доста се сомневам) тоа ќе ви биде втор џекпот (после Красиќ).

Јас сум сигурен дека Пасторе за 2-3 години ќе биде новиот Меси, така да ако го земате (во што доста се сомневам) тоа ќе ви биде втор џекпот (после Красиќ).

Пасторе е красич за меси бе што збориш.Уште сега е подобар

Италијанската У-21 Репрезентација,на чие тренерско место е Чиро Ферара ја победи Турција со 2-1,а својот прв настап денеска го имаше играчот од Примавера тимот на Јуве, Џандонато.линк

Агентот на Ланзафаме изјави дека ако играчот не добива шанса до Јануари,можно е да ја промени средината.линк

Ланзафаме 1 месец и повеќе беше повреден,против Бреша изигра во второто полувреме.Против Рома не влезе на натпреварот,и веднаш неговиот агент се заканува дека ако не игра Ланзафаме дека ќе си замине во Јануари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom