Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека имавме некаква игра добра но гостинскиот терен во вакви дерби мечеви си го прави своето, треба да стравуваш од пораз и да играш најпрво на нарешено па на крај да мислиш на победа . Јувентус победи и не ме интересираа ни статистике ни ништо, најбитен ми е резултатот ...

Поздрав до сигурните миланези!! Поздрав и до тие што викаа дека Трезеге нема пак да му го акне на Касиљас!!
Честито лавовска победа со срце на теренннн. Мело ѕвер. Толку сеа за сеа !!:vozbud:

hahaha rabotava e da puknes od muka ako si milanez,se otepaa od sansi i go izedoa na kraj, haha of sto merak mi e ,hahaha alee alee juveee

Фала до сите кои честитаат.
Але але але але Јуве Јуве!!!

ТООООООООООООООООООО ЦЕЦООООООООО!!!!!! :pehar: Победа која вреди да се пие до макс.... Гранде Јуве!!! JUVE IS BACK!!!! Берлускони следната суспендирај ни ги сите голмани, слободно,па ке ве тепаме..... Мело лани златна канта,оваа сезона ке биде МВП во Сериа А, Кинг Алекс :cuc::cuc::cuc:

hahaha rabotava e da puknes od muka ako si milanez,se otepaa od sansi i go izedoa na kraj, haha of sto merak mi e ,hahaha alee alee juveee
Најжално е тоа што мислеа дека сигурно ќе победат поради суспензијата на Красич ама го јадеа немиен :tv:

Честито нека ни е победата.Мартинез денес ме изненади и ако некој му даваше последна шанса денеска тогаш дефинитивно си ја искористи.Огромно браво за Сторари вечерва еден од клучните за овој резултат.Секако тука беше и Кваљарела(цела утакмица играше добро) Дел Пиеро (цел живот игра добро), Мело, Маркизио и остали......со красич и келини ова ке беше далеку поубедливо...БРАВО ЗА СИТЕ...

Може некој да прикаже табела да видиме како стојат работите сега ? :)

Не дека ми е мило шо победи јувентус али мило ми е шо ке имате шо да им мрчите на нафураните Миланези шо на кур се качија пред утакмицата хахахаахха \o

пс:Колку бода имате сега ? 16 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom