Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И официјално, Легро во стартниот состав место повредениот Киелини...

Anyway...

normal_758681313.jpg

FORZA JUVE!

Со Киелини се надевав на позитивен резултат, но бев него некако тоа не ми е реално. Се надевам ќе ме изненади одбраната вечерва, повеќе нападот.
Вечер играле овие, а ја се мислев утре, али мање битно е тоа.

Ах златен Трезегол ... ние дрвото го оставивме во тимот !!

Без исклучок, сите фудбалери до сега одиграа како да им е последен натпревар. Пожртвувано, мотивирано, тактички дисциплинирано. Тимот доле функционира како саат.
Да беа тука Киелини и Красич, тогаш со сигурност дома си одевме со 3 бода. Али добро, можеби нивното е плод на мотивираноста на останатите.

Нема време за радување, мораме да продолжиме/издржиме уште 45 минути.

Одличен резутат по првото полувреме.Мора да издржиме и второ и да им бапнеме уште еден гол минимум, форца јуве :je::je::je:

^Шта би било кад би било.....да искористевне ние пола од шансите ќе имавте примено најмалце 3 гола :)

60% Posjed lopte 40%
14 Napadi na gol 5
7 Šutevi na gol 4
7 Šutevi pored gola 1

^Шта би било кад би било.....да искористевне ние пола од шансите ќе имавте примено најмалце 3 гола :)

60% Posjed lopte 40%
14 Napadi na gol 5
7 Šutevi na gol 4
7 Šutevi pored gola 1
0 ГОЛОЈ 1

Го заборај важното белки не ти смета шо те попрајв :pipi:

арно ама резултатот е 0-1.Чао.бркај работа сеа за сеа,за на крај после ќе збориме.:smir:

Го заборај важното белки не ти смета шо те попрајв :pipi:

Точно е дека е важен резултатот.Во фудбалот е секогаш така кога еден напаѓа прај шанси а не ги користи противникот казнува !

Мартинез страшно ме изненади денес .. некако многу борбен и со желба да се докаже :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom