Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
кога Дел Пиеро излезе од лево сам пред гол и ја удри со лева колку РАДИ-РЕДА знаев како ќе заврши овој натпревар.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат епа нека се запише на борење или атлетика нека фаќа магла од јуве а може и од фудбал или нека оди во втора лигаТоа колку му значи купов на Јуве доволно говори составот со кој излезе Дел Нери на натпреварот,а и интервјуто Дел Нери кога изјави дека против Салцбург ќе играат оние играчи кои повеќе време поминуваат на клупа.Главен приоритет на Јуве во моментов е Сериа А,а тоа и ќе остане до крајот на сезоната.
Сисоко е во најслабата форма од кога дојде во Јувентус.Секогаш додавањата му биле слаба страна,но борбеноста и желбата за игра,нешто што беше негова главна одлика,оваа сезона воопшто не ги покажува.Покажува тотална незаинтересираност не само на овој натпревар,туку и во повеќето натпревари во кои добива шанса.Губи многу топки,прави големи грешки во одземањето на топки и спречувањето на противнападите,и не ја поседува брзината која што ја поседуваше.
Со составот со кој што излезе дел Нери се е кажано...Тоа колку му значи купов на Јуве доволно говори составот со кој излезе Дел Нери на натпреварот,а и интервјуто Дел Нери кога изјави дека против Салцбург ќе играат оние играчи кои повеќе време поминуваат на клупа.Главен приоритет на Јуве во моментов е Сериа А,а тоа и ќе остане до крајот на сезоната.
Сисоко е во најслабата форма од кога дојде во Јувентус.Секогаш додавањата му биле слаба страна,но борбеноста и желбата за игра,нешто што беше негова главна одлика,оваа сезона воопшто не ги покажува.Покажува тотална незаинтересираност не само на овој натпревар,туку и во повеќето натпревари во кои добива шанса.Губи многу топки,прави големи грешки во одземањето на топки и спречувањето на противнападите,и не ја поседува брзината која што ја поседуваше.
Не зезај Анелка многу е подобар од Амаури барем има дадено неколку гола за Челзи даде и во лш пред некое коло.Амаури само на пријателски дава и првотимец е со кој памет се дадоа 22 милиона за него а сега не вреди ни 5.Дали го имаме најслабиот напагач во Серија А?Мислам дека одговорот е само да за жал кога неможе на салцбург и лече гол да им дае да бев ја ќе се обесев до сеа непа во прв тим да играмСо составот со кој што излезе дел Нери се е кажано...
Туку дали јас му го имам фатено пикот на Амаури или така стојат работите, од денешниов меч само него би го издвоил како најслаб поединец. И не само денешниов туку и неколку наназад. Дури и при победата со Лече од 4-0 пак реков дека Амаури е најслабиот напаѓач во светот заедно со Ањелка. Човеков не го бива за во Јуве па ако сака и земјата нека се преврти тоа нема да се смени.
Абе ми здодеа веќе од дечишта.... дај остајте на мира, ако не можеш нишо битно да кажеш барем не замарај, ок... иако повише од 10 утакмици не си изгледал на јуве тоа е , секој може да се прави паметен, па и клошарче како тебе, шо не знае зборот кочка шо значи а не да смести у реченица ......Луѓе што очекувате од поставата со која излегоја на овај натпревар?Реален е резултатот и толку се можностите на еден Зденко, ДеЧеље, Амаури, Сисоко, Мартинез, Пепе во другите натпревари разликата ја прави најмногу Красич па потоа Аквилани и Кваљарела а тука помага и Мело до некаде повеќе од Сисоко.За тренерот немам коментар, приказна за себе.Ниту една измена не ми се допаднала до сега.Мое мислење е дека подобро да го поставеше Мартинез напред а Амаури аут зошто и онака е невидлив.
ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ Е МЕСТЕН НАТПРЕВАРОТ, a на братов што има коцкарски проблеми нај пријателски би му препорачал да побара лекарска помош зошто коцкањето е опасна болест.И не се прави дека си навивач од Деда Ное зошто има и постари навивачи од тебе или било кој ама не се перчат, фалат, мрчат како тебе.
Мора да се истрае, неколку пати напоменав дека уште нема напредок во тимот и континуитет во играта ама надежта и љубовта кон Јувентус останува и е вечна.
Поздрав :smir: Forza Juve!
Дај бе ПРЕКИНИ да вреѓаш АЛОООО, нели гледаш дека ти се бришени постовите од погоре ти пак тераш иста приказна, мада и Azzuri, истото и за тебе важи бидејќи мајки шајки почна да ставаш во постови.Абе ми здодеа веќе од дечишта.... дај остајте на мира, ако не можеш нишо битно да кажеш барем не замарај, ок... иако повише од 10 утакмици не си изгледал на јуве тоа е , секој може да се прави паметен, па и клошарче како тебе, шо не знае зборот кочка шо значи а не да смести у реченица ......
Абе ми здодеа веќе од дечишта.... дај остајте на мира, ако не можеш нишо битно да кажеш барем не замарај, ок... иако повише од 10 утакмици не си изгледал на јуве тоа е , секој може да се прави паметен, па и клошарче како тебе, шо не знае зборот кочка шо значи а не да смести у реченица ......
Еве уше еден шо не ја гледал утакмицата... а за постовите немам коментар, јас само соопштив свое мислење , на кое децава на форумов не се согласија па како и сите деца почнаа да плачат......Дај бе ПРЕКИНИ да вреѓаш АЛОООО, нели гледаш дека ти се бришени постовите од погоре ти пак тераш иста приказна, мада и Azzuri, истото и за тебе важи бидејќи мајки шајки почна да ставаш во постови.
Дискусијата ви е банална иначе, Јуве, Интер и Милан ЛЕ трофејот го сметаат ко канта за ѓубре, приоритетите на Јуве годинава се други, а и муабетов со местењево е реално, детски, како и да се врти работава, незнам од кога промашен зицер у фудбал е аналогно на местење, испаѓа, Интер и Јуве го наместија иксот за 0-0, зашто и двете екипи утнаа зицери, Маикон од пола метар не дае гол ебаго.
1 Man.City - 7
2 Lech -4
3 Juventus -3
4 Salzburg-1
Salzburg првиот бод против нас го освоија...честитки за нив....Следната ако не тепаме против Сити и од лига европа ке испаднеме во фаза по групи зашто леч сигурно ке ги тепа salzburg..
Што има врска ако не сум го гледал мечот, твоето објаснување зашто е местена е дека Красич утнал зицер, Дел Пиеро шутирал глупо и правел нелогични потези, фудбалериве не трчале и слично, кој податок е ова жити све, нема логика друг да нарекуваш дете а даваш вакви објаснувања за местенки.Еве уше еден шо не ја гледал утакмицата... а за постовите немам коментар, јас само соопштив свое мислење , на кое децава на форумов не се согласија па како и сите деца почнаа да плачат......
барем мене не ми кажувај кога сака Дел Пиеро да реши натпревар како тоа го правел-имаш милиони клипчиња и сличен материјал.....другарчето шо гледавме кога видов дека ја удри со лева ради-реда му кажав кој ќе биди конечниот исход....твое е да мислиш шо сакашШто има врска ако не сум го гледал мечот, твоето објаснување зашто е местена е дека Красич утнал зицер, Дел Пиеро шутирал глупо и правел нелогични потези, фудбалериве не трчале и слично, кој податок е ова жити све, нема логика друг да нарекуваш дете а даваш вакви објаснувања за местенки.
Зицер да утне играч у утакмица не е некоја новост, Дел Пиеро да игра лошо на овие години уз мечеви викенд - четврток такоџе, не е изненадување, да не се залагаат фудбалерите исто, факт е, а ова ке ти го потврди секој кој долго време прати Серија А, е дека тимовите ко Интер, Јуве и Милан играат со 50 % од потенцијалот во ова натпреварување.
На крај краева Јувентус сезонава покажаа низа слабости, немаат 10 победи од 10 утакмици, него имаат и бледи изданија ( Бари, Палермо, Лех дома, Сампдорија дома ) така да незнам што си изненаден од денешното '' лошо '' издание за трофеј кој е сметан за вц шоља од големиве тимови.
Што има врска ако не сум го гледал мечот, твоето објаснување зашто е местена е дека Красич утнал зицер, Дел Пиеро шутирал глупо и правел нелогични потези, фудбалериве не трчале и слично, кој податок е ова жити све, нема логика друг да нарекуваш дете а даваш вакви објаснувања за местенки.
Зицер да утне играч у утакмица не е некоја новост, Дел Пиеро да игра лошо на овие години уз мечеви викенд - четврток такоџе, не е изненадување, да не се залагаат фудбалерите исто, факт е, а ова ке ти го потврди секој кој долго време прати Серија А, е дека тимовите ко Интер, Јуве и Милан играат со 50 % од потенцијалот во ова натпреварување.
На крај краева Јувентус сезонава покажаа низа слабости, немаат 10 победи од 10 утакмици, него имаат и бледи изданија ( Бари, Палермо, Лех дома, Сампдорија дома ) така да незнам што си изненаден од денешното '' лошо '' издание за трофеј кој е сметан за вц шоља од големиве тимови.
Што има врска ако не сум го гледал мечот, твоето објаснување зашто е местена е дека Красич утнал зицер, Дел Пиеро шутирал глупо и правел нелогични потези, фудбалериве не трчале и слично, кој податок е ова жити све, нема логика друг да нарекуваш дете а даваш вакви објаснувања за местенки.