Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Де бре сте се испокарале гледам ... Местена не местана овој онаков оној таков ... Еве и јас мислење да дадам за утакмицата која ја гледав ... Значи според мене најслабо изигра Сисоко а најјако верувале или не Де Чеље ... Типацот изигра сосем солидно во одбраната, но во нападот не изигра ништо посебно но сепак направи асистенција и тоа е доволно да кажеме дека бил многу добар (од мене оценка 4 од скала 1 до 5 ) ... Красич даде гол притоа утна стварно јака шанса но потоа едноставно не се залагаше доволно дали заради тактички причини или пак дел нери му кажал да не влегува во дуели за евентуално не се здобие со повреда ... Исто така му давам оценка 4 но со минус .... Е сега за Сисоко да кажам .. Според тоа што го гледав дечкото е во очајна форма .. Не направи скоро ни еден прецизен пас ама онака стварно прецизен, многу грешеше на средината башка ако ви текнува во прво полувреме на контра напад Дел пиеро му подава лево овој има празен отворен простор но не знаеше да ја смири топката како некој аматер и му избега а тоа е заслужена (оценка) единица по фудбал од мене ... Толку дечки критикувајте ме ако сакате јас си кажав свое мислење .. Поздрав
--- надополнето ---
А слушна кога рече коментаторот дека Киелини ни е најдобар стрелец во ЛЕ ? се пукнав од смеење
--- надополнето ---
Која техника со топка ја прикажа вечерва Бонучи, ја лепи топката за него. Нека го проба Дел Нери како везни :pos2:
А слушна кога рече коментаторот дека Киелини ни е најдобар стрелец во ЛЕ ? се пукнав од смеење