Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Каква постава Господе Боже :popce:
нека експериментира во купот. Би ми се бендисало да проба во лигата со Јилдиз позади ЖерговА и Давид.

Сакам да видам како ќе изигра Коп денес со самодовербата назад е фантастичен.

Спалети го изнафали Мирети. Некни кога влезе се смена цела игра пак и протокот на топка. Мечот го одигра пред одбраната а Локатели беше понапред каде според мене треба и да игра.

Ајде ајде нека користи само шансите Дејвид нека си врати форма и самодоверба. Мирети мора да игра повеќе. Досега топ

Не ја гледам, стварно ли при очи ВАР се направиле слепи и повлекле линија за офсајд на играч на Удине кој не е последен?

Одлично изиграа. Мирети мора да игра повеќе и Коп личеше на играчот од Аталанта. Кабал море веќе да се враќа лека полека. 2 гола поништени за офсајд. Дејвид како ја фукна за 2 нула ма му поништи судијата, штета како ли само ја мотна онде…

Чико пак себичен на 1-2 ситуации не го проигра ни Опенда ни ЖерговА. Жергова мозок му го испи.

Ovaj Zhergova tolku e slepec pa ni vo kup ne go redat?
Спалети кажа на прес дека од тешка повреда се враќа неможи повеќе од макс 15 мин да игра превентивно.

Се на се ОДЛИЧНИ
Автоматски споено мислење:

Не ја гледам, стварно ли при очи ВАР се направиле слепи и повлекле линија за офсајд на играч на Удине кој не е последен?
Ова ни го поништија така да…

Последно уредено:
2 Победи. 2 одлични партии со одличен фудбал. 1 Недела штама на темава :toe:

Ругани, Бремер аут. Кабал се враќа од повреда…Сега и Гати..
Spalletti

“Federico Gatti felt a crack inside his knee.”
Прегледот на Гари заврши во неполни 40 минути…

Dusan #Vlahovic has decided: he's getting surgery!
He won't return to the field before March.
[@CorSport]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom