Vartolu
The Infamous Mobb
И повторно....Победивме и штама темата..
Ме бендиса играта искрено, иако се работи за скоро пријателски натпревар.
Ветуваме со ваква игра и ваков пристап.
Ветува и Џонатан...
Па да видиме.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И повторно....Победивме и штама темата..
Сигурно не заборавил да игра фудбалАј да се надеваме дека ќе пркне сезонава...
Играчите се жртвуваат еден за друг, де дружат сите (освен Влахо) од тоа што гледам. Се тепаат еден за друг тоа е најголема позитива. Коп беше конечно игран како бокс ту бокс и здрви 1-2 стативи и одлично се уфрлаше. Се на се добро е.Копмаинерс ако го врати нивото од Аталанта ќе имаме одличен играч у тимот. Али ако игра како лани најебали смо.
Коло Муани мора да се донесе а и за Жегрова гледам сме појавиле интерес деновиве одличен играч плус добро се уиграни со Дејвид.
Клупата е многу за нигде и страв ми е дека со две-три повреди ќе ни се деси колапс.
Бев Скептик за Тудор но некако како да ги среди играчиве да заличат на тим после хаосот што го остави Мота.
Ja kako sto znam pravilnata pozicija na Komp e advanced playmaker.. A Turam e box to box..Играчите се жртвуваат еден за друг, де дружат сите (освен Влахо) од тоа што гледам. Се тепаат еден за друг тоа е најголема позитива. Коп беше конечно игран како бокс ту бокс и здрви 1-2 стативи и одлично се уфрлаше. Се на се добро е.
Ништо не знајш xDJa kako sto znam pravilnata pozicija na Komp e advanced playmaker.. A Turam e box to box..
Одма после пренесената вест, за пет минути Локатели стави слика на стори ФиноАлаФине, така да не верувајте на шпекулации особено на Тутоспорт, кој знае да треси зелени за да биде читан како торински весник
Koi maki be, malite ekipi ke gi rendame, vever 4 komada davameОд денес почнуваат маките браќа, со лесно нека ни е...![]()
иста тактика на ац милан, па се виде вчераKoi maki be, malite ekipi ke gi rendame, vever 4 komada davame