Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Победивме и штама темата..
И повторно....

Ме бендиса играта искрено, иако се работи за скоро пријателски натпревар.

Ветуваме со ваква игра и ваков пристап.

Ветува и Џонатан...

Па да видиме.....

Ај да се надеваме дека ќе пркне сезонава...

Копмаинерс ако го врати нивото од Аталанта ќе имаме одличен играч у тимот. Али ако игра како лани најебали смо.

Коло Муани мора да се донесе а и за Жегрова гледам сме појавиле интерес деновиве одличен играч плус добро се уиграни со Дејвид.

Клупата е многу за нигде и страв ми е дека со две-три повреди ќе ни се деси колапс.

Бев Скептик за Тудор но некако како да ги среди играчиве да заличат на тим после хаосот што го остави Мота.

Копмаинерс ако го врати нивото од Аталанта ќе имаме одличен играч у тимот. Али ако игра како лани најебали смо.

Коло Муани мора да се донесе а и за Жегрова гледам сме појавиле интерес деновиве одличен играч плус добро се уиграни со Дејвид.

Клупата е многу за нигде и страв ми е дека со две-три повреди ќе ни се деси колапс.

Бев Скептик за Тудор но некако како да ги среди играчиве да заличат на тим после хаосот што го остави Мота.
Играчите се жртвуваат еден за друг, де дружат сите (освен Влахо) од тоа што гледам. Се тепаат еден за друг тоа е најголема позитива. Коп беше конечно игран како бокс ту бокс и здрви 1-2 стативи и одлично се уфрлаше. Се на се добро е.

Играчите се жртвуваат еден за друг, де дружат сите (освен Влахо) од тоа што гледам. Се тепаат еден за друг тоа е најголема позитива. Коп беше конечно игран како бокс ту бокс и здрви 1-2 стативи и одлично се уфрлаше. Се на се добро е.

Ja kako sto znam pravilnata pozicija na Komp e advanced playmaker.. A Turam e box to box..

Го гледам тимов за наредна година и не знам што да мислам. Тренерот неискусен, ама барем наш човек е. Увек викав ако веќе штедиме на тренер, да играме со некој од нашите пензионери. Формациајта воопшто не ми се свиѓа. Играчите, имаме нешто квалитетно, ама тенки сме со измени и сеуште имаме играчи што на лото имаат добиено да го носат дресов. Со добри 3 - 4 засилувања голема разлика ќе се направи арно ама не ги носиме тие засилувања. Кели воопшто не припаѓа во тимов. Ако планира да ја фура формацијава мораат Јануари да ја појачаат оваа позиција, дечкото нека го качат на Flixbus за Англија и нека се симне кај сака. Левата страна со Кабиасо и Костич може да изненади позитивно, десната е сеуште тенка и си фали играч. Во нападот на бога да се молиме Јилдиз да има добра сезона. Ама реално, немаме ништо посебно. На хартија сме некаде над просек / испод квалтиетен тим. Ако запнат, ако ги стегне, на карактер и добра воља можат да изиграат добра сезона. Ама дека имаме некој тим од која треба да очекуваме некаков резултат во никој случај...Една две повреди не делат од катастрофална сезона. Немаме лидер, намеме човек што решава утакмици. Да имавме уште еден ко Бремер и Гати позади ќе речев одбраната ни е стегната ќе играме по опуштено напред, ама вака неможам да речам ништо...господ нека ни е на помош и да ги чува од повреди :popce:
123.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom